Benekter kontakt med dopinglege

Zinedine Zidane truer med søksmål mot en italiensk avis som har satt ham i forbindelse med «dopinglegen» Michele Ferrari.

Franskmannen, som ble verdens dyreste fotballspiller da han forlot Juventus til fordel for Real Madrid, avviser avisens påstand om at han har hatt kontakt med Ferrari i hans base i Bologna.

Ferrari skal i september møte for retten, tiltalt for å ha forsynt idrettsfolk med forbudte veksthormoner. Corriere dello Sport skriver at den tidligere syklisten Erwan Mentheour har trukket inn Zidanes navn under avhør.

- Jeg har aldri møtt denne legen, heller ikke syklisten Mentheour. Og jeg har aldri vært i Bologna annet enn for å spille for Juventus, sier Zidane til sportsavisen L'Equipe.

- Beskyldningene er bare vås. Kanskje er det noen som håper å vekke oppsikt ved å bruke mitt navn. Mandag legger jeg inn søksmål mot avisen som trykket dette, fortsetter Zidane.

Ferrari har hatt kontakt med Tour de France-kongen Lance Armstrong. Amerikaneren har forsvart italieneren, som etter hans utsagn er uskyldig og «en av de ærligste menn i idretten».

(NTB)