Benekter rykter: - Jeg var uenig

Nemanja Matic (31) om forholdet til Ole Gunnar Solskjær og ryktene om splid.

FORNØYD, MEN SLITEN: Nemanja Matic bekrefter Ole Gunnar Solskjærs knallharde treningsregime, men har ingenting negativt å si om den norske manageren eller metodene. Reporter/video: Fredrik N. Filtvedt / Kristoffer Løkås / Dagbladet. Vis mer

Nemanja Matic (31) har mistet plassen på midtbanen til Manchester United, og har bare spilt 22 minutter i Premier League denne sesongen.

Ole Gunnar Solskjær har brukt Scott McTominay og Paul Pogba i en toer på midten, med fire offensive spillere foran seg. Dermed har Matic blitt henvist til benken.

Samtidig skal Matic nylig ha «likt» et bilde på Instagram som kritiserte Solskjær for å ikke bruke 31-åringen. Mer skal ikke til før det dukker opp rykter om en splid mellom Matic og Solskjær, etter at førstnevnte var fast inventar i elleveren forrige sesong.

Nå tar serberen bladet fra munnen, etter å ha snakket med hjemlig presse i forbindelse med denne ukas landslagsoppdrag.

BENDTNER: Nicklas Bendtner er klar for FC København etter å ha vært ute i kulden i Rosenborg. Video: FC København og NTB Scapix. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer

Toner ned rykter

Manchester Evening News siterer serbisk presse, hvor Matic snakker om forholdet til Solskjær.

- I de to-tre første kampene valgte han et lag uten meg, sier Matic og fortsetter:

- Jeg jobber så hardt jeg kan, vi respekterer avgjørelsen, det er opp til meg å vise at han tar feil og bringe meg tilbake der jeg hører hjemme.

Samtidig toner 31-åringen ned ryktene om at det skal være ondt blod mellom ham og nordmannen.

- Det er ikke noe problem. Jeg sa til ham at jeg var uenig med ham, men at han måtte bestemme laget, sier Matic.

- Han som har ansvaret

Serberen peker på at han har spilt nesten alle kampene for klubbene han har spilt i de siste ti åra. Han var en viktig brikke i både Chelsea og Manchester United i mange år, men har ikke levert det som forventes av ham de siste månedene.

Likevel aksepterer han å sitte på benken - inntil videre.

- Treneren må bestemme laget som skal kjempe for tittelen, og hvis han ikke vinner, så er det han som har ansvaret, sier Matic.

Samtidig skriver Neil Custis i The Sun at Ole Gunnar Solskjær var alt annet enn fornøyd etter 1-1-kampen mot Southampton i ligaen sist.

Manageren skal blant annet ha reagert på at spillerne ikke leverer i kamp det de driller på trening, og advart dem om at de vil være i trøbbel om ting ikke ordner seg.

Manchester United står med én seier på de fire første kampene i Premier League - lagets verste start på 26 år.