Benekter rykter: - Jeg var uenig

Nemanja Matic (31) om forholdet til Ole Gunnar Solskjær og ryktene om splid.

FORNØYD, MEN SLITEN: Nemanja Matic bekrefter Ole Gunnar Solskjærs knallharde treningsregime, men har ingenting negativt å si om den norske manageren eller metodene. Reporter/video: Fredrik N. Filtvedt / Kristoffer Løkås / Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Nemanja Matic (31) har mistet plassen på midtbanen til Manchester United, og har bare spilt 22 minutter i Premier League denne sesongen.

Ole Gunnar Solskjær har brukt Scott McTominay og Paul Pogba i en toer på midten, med fire offensive spillere foran seg. Dermed har Matic blitt henvist til benken.

Samtidig skal Matic nylig ha «likt» et bilde på Instagram som kritiserte Solskjær for å ikke bruke 31-åringen. Mer skal ikke til før det dukker opp rykter om en splid mellom Matic og Solskjær, etter at førstnevnte var fast inventar i elleveren forrige sesong.

Nå tar serberen bladet fra munnen, etter å ha snakket med hjemlig presse i forbindelse med denne ukas landslagsoppdrag.

BENDTNER: Nicklas Bendtner er klar for FC København etter å ha vært ute i kulden i Rosenborg. Video: FC København og NTB Scapix. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer

Toner ned rykter

Manchester Evening News siterer serbisk presse, hvor Matic snakker om forholdet til Solskjær.

- I de to-tre første kampene valgte han et lag uten meg, sier Matic og fortsetter:

- Jeg jobber så hardt jeg kan, vi respekterer avgjørelsen, det er opp til meg å vise at han tar feil og bringe meg tilbake der jeg hører hjemme.

Samtidig toner 31-åringen ned ryktene om at det skal være ondt blod mellom ham og nordmannen.

- Det er ikke noe problem. Jeg sa til ham at jeg var uenig med ham, men at han måtte bestemme laget, sier Matic.

- Han som har ansvaret

Serberen peker på at han har spilt nesten alle kampene for klubbene han har spilt i de siste ti åra. Han var en viktig brikke i både Chelsea og Manchester United i mange år, men har ikke levert det som forventes av ham de siste månedene.

Likevel aksepterer han å sitte på benken - inntil videre.

- Treneren må bestemme laget som skal kjempe for tittelen, og hvis han ikke vinner, så er det han som har ansvaret, sier Matic.

Samtidig skriver Neil Custis i The Sun at Ole Gunnar Solskjær var alt annet enn fornøyd etter 1-1-kampen mot Southampton i ligaen sist.

Manageren skal blant annet ha reagert på at spillerne ikke leverer i kamp det de driller på trening, og advart dem om at de vil være i trøbbel om ting ikke ordner seg.

Manchester United står med én seier på de fire første kampene i Premier League - lagets verste start på 26 år.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer