Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Benfica-kaptein Luisao utestengt for dommerangrep

Løp ned dommer.

LØP NED DOMMER: Benfica-kaptein Luisao er utestengt i to måneder for å ha gått til angrep på en dommer i en treningskamp i Tyskland før sesongstart. Foto: AP Foto: Patrick Sinkel / NTB Scanpix
LØP NED DOMMER: Benfica-kaptein Luisao er utestengt i to måneder for å ha gått til angrep på en dommer i en treningskamp i Tyskland før sesongstart. Foto: AP Foto: Patrick Sinkel / NTB Scanpix Vis mer

Benfica-kaptein Luisao er utestengt i to måneder for å ha gått til angrep på en dommer i en treningskamp i Tyskland før sesongstart.

Det er Det portugisiske fotballforbundet som melder at spilleren er utestengt. Han er også ilagt en bot på 2550 euro (vel 19.000 kroner) for episoden som skjedde i en kamp mot Fortuna Düsseldorf.

Foreløpig gjelder utestengelsen bare for kamper i Portugal, men Det internasjonale fotballforbundet (FIFA) kommer også til å bli varslet.

Det kan føre til at utestengelsen også vil gjelde internasjonale kamper.

Luisao dyttet til dommer Christian Fischer i kampen i Tyskland, og det er det som nå har ført til konsekvenser for spilleren.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media