Benfica-kaptein sendte dommer i bakken

- Dette er det verste jeg har opplevd i fotball.

LØP NED DOMMEREN: En treningskamp mellom Fortuna Düsseldorf og Benfica ble lørdag brått avbrutt da Benfica-kaptein Luisão satte inn en kroppstakling på dommer Christian Fischer. Foto: AP Photo / Patrick Sinkel / NTB Scanpix
LØP NED DOMMEREN: En treningskamp mellom Fortuna Düsseldorf og Benfica ble lørdag brått avbrutt da Benfica-kaptein Luisão satte inn en kroppstakling på dommer Christian Fischer. Foto: AP Photo / Patrick Sinkel / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

En treningskamp mellom Fortuna Düsseldorf og Benfica ble lørdag brått avbrutt da Benfica-kaptein Luisão satte inn en kroppstakling på dommer Christian Fischer.

Dommeren falt bakover og ned i gresset, og så en stund ut til å være helt slått ut. Pipeblåseren gikk av banen for å få behandling etter opptrinnet.

• YouTube: Her kan du se situasjonen.

Episoden med Luisão skjedde etter 40 minutter spill da Fischer var i ferd med gi portugisernes Javi Garcia hans annet gule kort. Stillingen var 0-0. Etter rundt et kvarter ga Fischer beskjed til det tyske vertskapet i Düsseldorf at han ikke kom tilbake for å fullføre kampen.

Fortuna Düsseldorf-formann Pater Frymuth er klar på at han kommer til å rapportere episoden til Det europeiske fotballforbundet (UEFA).

- Dette skulle være en festdag for oss, men det som skjedde er deprimerende. Dette er det verste jeg personlig har opplevd i fotball, og jeg har opplevd mye, sa Frymuth.

- Jeg er forferdet over at en mesterligadeltaker kan oppføre seg som dette. Vi håper det vil komme reaksjoner fra UEFA, tilføyde Fortuna-formannen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer