Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Benfica-kaptein sendte dommer i bakken

- Dette er det verste jeg har opplevd i fotball.

LØP NED DOMMEREN: En treningskamp mellom Fortuna Düsseldorf og Benfica ble lørdag brått avbrutt da Benfica-kaptein Luisão satte inn en kroppstakling på dommer Christian Fischer. Foto: AP Photo / Patrick Sinkel / NTB Scanpix
LØP NED DOMMEREN: En treningskamp mellom Fortuna Düsseldorf og Benfica ble lørdag brått avbrutt da Benfica-kaptein Luisão satte inn en kroppstakling på dommer Christian Fischer. Foto: AP Photo / Patrick Sinkel / NTB Scanpix Vis mer

En treningskamp mellom Fortuna Düsseldorf og Benfica ble lørdag brått avbrutt da Benfica-kaptein Luisão satte inn en kroppstakling på dommer Christian Fischer.

Dommeren falt bakover og ned i gresset, og så en stund ut til å være helt slått ut. Pipeblåseren gikk av banen for å få behandling etter opptrinnet.

YouTube: Her kan du se situasjonen.

Episoden med Luisão skjedde etter 40 minutter spill da Fischer var i ferd med gi portugisernes Javi Garcia hans annet gule kort. Stillingen var 0-0. Etter rundt et kvarter ga Fischer beskjed til det tyske vertskapet i Düsseldorf at han ikke kom tilbake for å fullføre kampen.

Fortuna Düsseldorf-formann Pater Frymuth er klar på at han kommer til å rapportere episoden til Det europeiske fotballforbundet (UEFA).

- Dette skulle være en festdag for oss, men det som skjedde er deprimerende. Dette er det verste jeg personlig har opplevd i fotball, og jeg har opplevd mye, sa Frymuth.

- Jeg er forferdet over at en mesterligadeltaker kan oppføre seg som dette. Vi håper det vil komme reaksjoner fra UEFA, tilføyde Fortuna-formannen.

Ifølge den tyske TV-kanalen Sport1 klaget dommer Fischer over hodepine etter Luisãos kroppstakling. 22.000 tilskuere hadde møtt opp for å se oppgjøret mellom det nyopprykkede bundesligalaget og et av topplagene i Portugal.

Fortuna-trener Norbert Meier fikk i stand en kamp mellom to lag satt sammen av spillere fra tyskernes egen stall etter at Benfica-oppgjøret ble avbrutt.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media