Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Benfica klager på Ronaldo-finger

Risikerer straff.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Det ble for mye for 20-årige Cristiano Ronaldo da Manchester United ble slått ut av Champions League onsdag.

På vei ut av banen stakk han opp langfingeren mot Benfica-fansen.

Det kan koste ham dyrt.

I dag har Benfica sendt en formell klage på portugiseren, som kom til United fra Lisboa-rival Sporting, til det europeiske fotballforbundet (Uefa).

- Ronaldo viste en mangel på respekt for Benficas fans, sier klubbtalsmann Carlos Garcia ifølge AP.

Det var ikke bare fingeren som plager Benfica, de hevder at Ronaldo i tillegg spyttet mot tilhengerne.

Manchester United-vingen fikk til lite i gamlelandet, og fikk høre det fra de 60 000 på tribunen. Ifølge Sky Sports angrer ikke driblefanten det minste på fingerpeket.

- Jeg trenger ikke å beklage noe. Jeg følte meg dårlig behandlet. De var usympatiske, så jeg ga dem svaret mitt, sier Ronaldo.

TA DEN, BENFICA: Ronaldo med en siste hilsen til Benfica i Champions League. Nå er portugiseren rapportert til Uefa. Foto: Scanpix/Ap
TA DEN, BENFICA: Ronaldo med en siste hilsen til Benfica i Champions League. Nå er portugiseren rapportert til Uefa. Foto: Scanpix/Ap Vis mer

Uefa har ikke behandlet Benfica-klagen, men har allerede åpnet for å straffe Ronaldo dersom hendelsen er nevn i kamprapporten.

UTSKJELT I PORTUGAL: Ronaldo angrer ikke på noe som helst, fordi fansen var usympatiske.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!