Benfica mener dommeren drev skuespill

Men Benfica-stopperen anmeldes for angrepet på dommeren.

RETT I BAKKEN: Luisão kom styrtende til da dommer Christian Fischer skulle vise ut Javi Garcia. Den brasilianske stopperen løp dommeren rett i bakken. Foto: EPA / Christof Wolff / NTB Scanpix
RETT I BAKKEN: Luisão kom styrtende til da dommer Christian Fischer skulle vise ut Javi Garcia. Den brasilianske stopperen løp dommeren rett i bakken. Foto: EPA / Christof Wolff / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Treningskampen mellom Fortuna Düsseldorf og Benfica ble brått avbrutt i går da Benfica-kaptein Luisão satte inn en knallhard kroppstakling på dommer Christian Fischer.

Situasjonen oppstod da dommeren skulle til å utvise Benficas Javi Martinez. Det hadde Luisão ingen forståelse for, og regelrett løp på dommeren.

- Dette skulle være en festdag for oss, men det som skjedde er deprimerende. Dette er det verste jeg personlig har opplevd i fotball, og jeg har opplevd mye, sa Fortuna Düsseldorf-formann Pater Frymuth etter kampen.

• YouTube:  Her kan du se situasjonen - Meget overrasket Benfica-kapteinen nekter imidlertid for at han gjorde noe galt i situasjonen.

- Jeg ble meget overrasket over situasjonen. Jeg lagde ingen aggressiv bevegelse, jeg prøvde bare å komme meg mellom lagkameratene mine og dommeren. Plutselig ser jeg at han faller om. Jeg forsøke å forklare mine intensjoner overfor de andre dommerne, sier Luisão til den portugisiske avisen O Jogo, ifølge sporten.dk.

Han har på ingen måte dårlig samvittighet overfor dommeren.

- Jeg vil fortsette mitt liv som jeg alltid har gjort. Jeg har ren samvittighet, og jeg mener faktisk ikke at Benfica har noe ansvar for at kampen ble avbrutt heller, sier Luisão.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer