Benfica snuser på Karadas

Flere toppklubber viser interesse for RBK-spissen.

Interessen rundt Azar Karadas er stor blant klubber i Europa. En av klubbene som vurderer å kjøpe RBK-spissen er portugisiske Benfica.

- Benfica har ringt og forhørt seg om Azars situasjon i Rosenborg. Det er også kommet en del henvendelser fra andre klubber. Blant annet har vi fått henvendelser fra klubber i den engelske eliteserien og fransk toppserie bekrefter agent Jack Karadas overfor Adresseavisen.

Karadas var den spilleren som fikk mest oppmerksomhet i Portugal i for- og etterkant av vinterens møte mellom Rosenborg og Benfica i UEFA-cupen.

Han scoret tre mål mot Dinamo Kiev på La Manga i forkant av kampene, og han scoret i hjemmekampen mot den portugisiske storklubben. Nå er Karadas én av tre spisser Benfica vurderer å kjøpe før seriestart.

Etter å ha fått mye spilletid fra start i innledningen av sesongen, har Karadas vært nødt til enten å starte på benken eller i andre posisjoner på banen de siste kampene. Mot Fredrikstad søndag kom han inn først sju minutter før slutt.

- Jeg er blitt oppringt av både klubber, journalister og agenter. Det er hyggelig at folk viser interesse, men inntil det eventuelt skulle bli noe konkret så forholder jeg meg til kontrakten med Rosenborg. Men nå er det viktigst å ha fokus rettet mot onsdagens kamp mot Sheriff Tiraspol, sier Azar Karadas som har halvannet år igjen av kontrakten med Rosenborg.

(.NTB)

IMPONERTE I VINTER:</B> Azar Karadas fikk mye oppmerksomhet da RBK møtte Benfica i e-cupen i februar.