Benfica snuser på Karadas

Flere toppklubber viser interesse for RBK-spissen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Interessen rundt Azar Karadas er stor blant klubber i Europa. En av klubbene som vurderer å kjøpe RBK-spissen er portugisiske Benfica.

- Benfica har ringt og forhørt seg om Azars situasjon i Rosenborg. Det er også kommet en del henvendelser fra andre klubber. Blant annet har vi fått henvendelser fra klubber i den engelske eliteserien og fransk toppserie bekrefter agent Jack Karadas overfor Adresseavisen.

Karadas var den spilleren som fikk mest oppmerksomhet i Portugal i for- og etterkant av vinterens møte mellom Rosenborg og Benfica i UEFA-cupen.

Han scoret tre mål mot Dinamo Kiev på La Manga i forkant av kampene, og han scoret i hjemmekampen mot den portugisiske storklubben. Nå er Karadas én av tre spisser Benfica vurderer å kjøpe før seriestart.

Etter å ha fått mye spilletid fra start i innledningen av sesongen, har Karadas vært nødt til enten å starte på benken eller i andre posisjoner på banen de siste kampene. Mot Fredrikstad søndag kom han inn først sju minutter før slutt.

- Jeg er blitt oppringt av både klubber, journalister og agenter. Det er hyggelig at folk viser interesse, men inntil det eventuelt skulle bli noe konkret så forholder jeg meg til kontrakten med Rosenborg. Men nå er det viktigst å ha fokus rettet mot onsdagens kamp mot Sheriff Tiraspol, sier Azar Karadas som har halvannet år igjen av kontrakten med Rosenborg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer