Bengt i storform med juletipsene

Det lønner seg å følge tipsene til Dagbladets tipsekspert Bengt Berg.

Det ble ny suksess på Bergen Travpark torsdag. De som fulgte tipsene til Bengt Berg på Dagbladet.no/hestesport, kunne hente over ti tusen kroner.

Det var det store V5-forslaget som ga gevinst. Her hadde Dagbladets ekspert tatt med sjokkhesten Walking Lake i den fjerde avdelingen på fem markeringer. De fleste kupongene manglet en markering og datt av lasset. Verdien steg fra 238 kroner til 9896 kroner. Til slutt ble gevinsten 10.868 kroner.

-Jeg så framgangen til hesten i den forrige starten i forhold til startene før. Det er viktig å måle prestasjonene til hestene fra start til start. Først da kan man ane en overraskelse, forteller Bengt Berg til Dagbladet.no.

På Forus tirsdag ble det også småpene julepenger å ta med seg for spillerne som fulgte Bengt\'s tips.

V5-forslaget til 420 kroner gikk inn med fem rette og ga i underkant av 5000 kroner. Fine penger å ta med seg for de som har blakket seg på julegavehandelen.

-Bankeren var grei i begge tilfellene. Brave Man og Italiano gikk det ikke an å spekulere mot. Men jeg fikk prikket inn et par små overraskelser på V5-forslagene, forteller Bengt Berg. Det er her Dagbladets ekspert har sitt spesialfelt. Han ser potensielle overraskelser der andre ser favoritter.

Det blir også ofte  gevinster i Dagens Dobbel-spillet. Det er viktig å poengtere, at DD-forslaget hans må leveres i sin helhet. Bergs forslag er unikt, da han differensierer innsatsen slik at muligheten til gevinst økes ytterligere.

Det kan lønne seg å følge Bengt\'s travtips fremover.

NY SUKSESS: Bengt Berg er Dagbladets hestespillekspert. Han har suksess med tipsene. Foto: ARNT E. FOLVIK/Dagbladet
NY SUKSESS: Bengt Berg er Dagbladets hestespillekspert. Han har suksess med tipsene. Foto: ARNT E. FOLVIK/Dagbladet Vis mer