Bengts tips gir gevinster

Onsdag kveld fikk spillerne som fulgte tipsene snaue ti tusen kroner i V65-spillet.

(Dagbladet.no): De som fulgte det store V65-forslaget kunne innkassere 9989 kroner.

Bengt Berg viste igjen sine egenskaper med å finne frem til potensielle overraskelser i spillet.

Scoopet kom i V65-2. avdeling der Bengt hadde rangert vinneren Starelv Frøkna som et 2. valg og en stor outsider. I spillet var hoppa kun et niendevalg. Grunnlaget var lagt for en pen utbetaling.

- Jeg har fulgt hesten nøye og sett at den har vist formutvikling. Jeg vet at hoppa er startrask, og i dag sto hun perfekt til. Når i tillegg favoritten Eikemin blir klønete styrt inn i førstespor, for deretter å bli sittende stengt, ble det helt riktig for Starelv Frøkna, forteller Bengt Berg til Dagbladet.no.

Det lille V65-forslaget til 9 kroner ga fem rette. Der røk Bengt Berg kun på Starelv Frøkna. Tipsene hans begynner å gi gevinst, og det kan være lurt å følge hans observasjoner. Bengt Berg ser alle travløp, og analyserer grundig.

Foruten V65-gevinsten på kroner 9989 for dagens innsats, kunne Bengt Berg konstatere at hundrelappen på Victory Håleryd i V65-4 satt som den skulle.

PRIKKET INN ET NIENDEVALG: Bengt Bergs onsdagstips ga klingende mynt - for dem som gikk inn og valgte hans spill på Dagbladet.nos travsider. Foto: Arnt E. Folvik
PRIKKET INN ET NIENDEVALG: Bengt Bergs onsdagstips ga klingende mynt - for dem som gikk inn og valgte hans spill på Dagbladet.nos travsider. Foto: Arnt E. Folvik Vis mer