Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Benitez: - Ødegaard var nær en plass i troppen

Møtte pressen før Malmö-kampen.

BARE NESTEN: Rafael Benitez fortalte på pressekonferansen i dag at Martin Ødegaard ikke var langt unna en plass i troppen til Champions League-kampen mot Malmö.
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
BARE NESTEN: Rafael Benitez fortalte på pressekonferansen i dag at Martin Ødegaard ikke var langt unna en plass i troppen til Champions League-kampen mot Malmö. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

• Følg Champions League i Dagbladets Fotballstudio!

(Dagbladet): Real Madrid-manager Rafael Benitez møtte pressen i kveld før morgendagens Champions League-kamp mot Malmö i Sverige.

Der fikk han blant annet spørsmål om måltørken til det spanske stjernegalleriet, som «bare» har scoret ett mål på de siste to hjemmekampene.

- Det ser bra ut. Det er riktig at vi ikke har scoret så mange mål, men vi skaper muligheter, og jeg er sikker på at målene vil komme, sier Benitez.

Spanjolen forsøker samtidig å få spillerne til å innse at Malmö ikke må undervurderes.

- Det viktigste er å vise spillerne videoer og analyser av Malmö. Når de spiller Champions League, er det fordi de fortjener det. Det er viktig at vi konsentrerer oss, og det er beskjeden jeg vil gi spillerne mine, sier Benitez.

Ødegaard nære Og som vanlig når Real Madrid holder pressekonferanse med norske journalister tilstede, kom det spørsmål om Martin Ødegaard.

16-åringen deltok på A-lagets siste treningsøkt før avreise til Sverige, men er ikke med i Real Madrids tropp til morgendagens kamp.

- Han trente med oss i går, men vi måtte bestemme oss i forhold til posisjoner på banen. Han var nær en plass, sier Benitez til VG.

På spørsmål fra TV 2 om hva som er planen for Ødegaard i framtiden, svarer Benitez:

- Han spiller på andrelaget og han trener med oss. Det er slik det er. Han er veldig profesjonell og fokusert.

- Godt lag Rafael Benitez hadde med seg Real Madrid-spiller Nacho Fernández til kveldens pressekonferanse. Han fikk spørsmål om hva han visste om Malmö.

-  Vi vet at de er et godt lag, sterke, og at de liker å dominere på hjemmebane. Jeg er sikker på at de vil gjøre det vanskelig for oss, sier Nacho.

Åge Hareide og Malmö-spiller Anton Tinnerholm forventer naturligvis tøff motstand når Real Madrid gjester SwedBank Stadion.

- Det er en kamp mot verdens beste spillere, så det er klart at det blir en tøff oppgave. Men vi skal forsøke å jobbe som et lag. Det er der nøkkelen ligger, sier Tinnerholm.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!