Benitez: - Ramos er vår kaptein, og han blir her

Ikke aktuelt med United-overgang.

AVVISER UNITED-OVERGANG: Real Madrid-trener Rafael Benitez avviser kontant at det er aktuelt å selge midtstopper Sergio Ramos til Manchester United. Foto: EPA/TRACEY NEARMY
AVVISER UNITED-OVERGANG: Real Madrid-trener Rafael Benitez avviser kontant at det er aktuelt å selge midtstopper Sergio Ramos til Manchester United. Foto: EPA/TRACEY NEARMY Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Real Madrid-trener Rafael Benitez avviser kontant at det er aktuelt å selge midtstopper Sergio Ramos til Manchester United.

Den spanske landslagsforsvareren har i lengre tid vært linket til Old Trafford-klubben. Samtidig er United-keeper David de Gea ryktet til den spanske hovedstaden. Nå tar Benitez bladet fra munnen.

- Dette er veldig enkelt. De Gea er ikke vår spiller, så jeg har ingenting å si om ham. Siste nytt om Ramos er at han er vår spiller og en nøkkelspiller i stallen vår, sier han.

- Han (Ramos) er vår kaptein, og jeg vil ha ham her når sesongen begynner, fordi jeg tror han blir helt avgjørende for oss, tilføyer spanjolen.

På spørsmål om Ramos blir i Madrid, svarer Benitez:

- Ja, for meg er det hundre prosent sikkert. Jeg understreker at det er klart for meg og klubben at han blir hos oss.

Engelske og spanske medier har spekulert høyt i at en byttehandel som involverer De Gea og Ramos er aktuelt. Ramos skal angivelig være misfornøyd med situasjonen i den spanske hovedstaden, etter at han ikke er tilbudt en ny kontrakt.

Midtstopperens nåværende avtale utløper i 2017.

(NTB)

Har du et tips angående Norway Cup?

Norway Cup er som mange vet snart i gang igjen! Årets turnering er den 43. turneringen i rekken, og i år er det meldt på over 1639 lag fra rundt 60 nasjoner.

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

God sommer!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer