Benitez: - Ramos er vår kaptein, og han blir her

Ikke aktuelt med United-overgang.

AVVISER UNITED-OVERGANG: Real Madrid-trener Rafael Benitez avviser kontant at det er aktuelt å selge midtstopper Sergio Ramos til Manchester United. Foto: EPA/TRACEY NEARMY
AVVISER UNITED-OVERGANG: Real Madrid-trener Rafael Benitez avviser kontant at det er aktuelt å selge midtstopper Sergio Ramos til Manchester United. Foto: EPA/TRACEY NEARMY Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Real Madrid-trener Rafael Benitez avviser kontant at det er aktuelt å selge midtstopper Sergio Ramos til Manchester United.

Den spanske landslagsforsvareren har i lengre tid vært linket til Old Trafford-klubben. Samtidig er United-keeper David de Gea ryktet til den spanske hovedstaden. Nå tar Benitez bladet fra munnen.

- Dette er veldig enkelt. De Gea er ikke vår spiller, så jeg har ingenting å si om ham. Siste nytt om Ramos er at han er vår spiller og en nøkkelspiller i stallen vår, sier han.

- Han (Ramos) er vår kaptein, og jeg vil ha ham her når sesongen begynner, fordi jeg tror han blir helt avgjørende for oss, tilføyer spanjolen.

På spørsmål om Ramos blir i Madrid, svarer Benitez:

- Ja, for meg er det hundre prosent sikkert. Jeg understreker at det er klart for meg og klubben at han blir hos oss.

Engelske og spanske medier har spekulert høyt i at en byttehandel som involverer De Gea og Ramos er aktuelt. Ramos skal angivelig være misfornøyd med situasjonen i den spanske hovedstaden, etter at han ikke er tilbudt en ny kontrakt.

Midtstopperens nåværende avtale utløper i 2017.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer