Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Benitez advarer mot Carews fart

- Fint å møte Liverpool nå, sier Carew.

• Liverpool - Aston Villa direkte på http://live.dagbladet.no kl. 21!

(Dagbladet.no): Som Valencia-spiller ble John Carew ofte plassert på benken av Rafael Benitez. Det betyr ikke at Benitez ikke frykter nordmannen foran kampen på Anfield i kveld.

På en sjeldent godt besøkt pressekonferanse i helga - hvor Benitez spøkefullt innledet med å spørre om det var Champions League-finale - advarte spanjolen mot å tro at det bare er Ashley Young og Gabriel Agbonlahor som utgjør noen bakromstrussel.

- Carew spilte under meg i Valencia, og han er en god spiller. Folk jeg har snakket med har spurt om tempoet til Agbonlahor og Young, men Carew er også veldig rask. Han er sterk i tillegg, så vi må være forsiktige, sa Benitez ifølge Liverpool Echo.


I ryggen på Liverpool

Carew mener i likhet med John Arne Riise at hardt pressede Benitez fortjener respekt.

- Jeg spilte under Benitez i to sesonger i Valencia. Han er en god manager og har oppnådd gode resultater overalt han har vært. Han har vunnet Champions League med Liverpool og fortjener respekt - han er en manager jeg definitivt respekterer, sier Carew ifølge PA.

Villa-spissen er oppe i seks ligamål denne sesongen, det samme som Cesc Fabregas og Wayne Rooney.

STINN AV SELVTILLIT: John Carew og Aston Villa reiser til Anfield med ni poeng på de siste tre kampene. Nordmanmnen tror Villa har kapasiteten til å vinne og passere Liverpool på tabellen. Foto: SCANPIX
STINN AV SELVTILLIT: John Carew og Aston Villa reiser til Anfield med ni poeng på de siste tre kampene. Nordmanmnen tror Villa har kapasiteten til å vinne og passere Liverpool på tabellen. Foto: SCANPIX Vis mer

I forrige kamp scoret han to mål mot Reading, og bidro til at Villa (7. plass) krøp helt opp i ryggen på Liverpool (6.plass).

Begge lag står med 39 poeng - og Carew mener Villa-laget er i stand til å hente tre poeng på Anfield.

- Forhåpentligvis viser vi at Aston Villa har kapasiteten til å slå Liverpool, i større grad enn de siste to gangene vi har møtt dem, sier han.

Riise vil avlaste Torres og Gerrard

I fjor høst tapte Villa 1-2 på Villa Park, etter at Steven Gerrard ble matchvinner med et perfekt skrudd frispark i sluttminuttene.

Foruten Gerrard er det stort sett bare Fernando Torres som scorer målene for Liverpool - noe John Arne Riise - som har til gode å åpne scoringskontoen denne sesongen - er smertelig klar over.

- Folk snakker om at Torres og Gerrard scorer alle målene for oss, så vi trenger at andre også melder seg på, sier han til Liverpools hjemmeside.

- Det er opp til kantene, midtbanespillerne og til og med forsvarerne å bidra med mål, for Torres kan ikke vinne hver kamp for oss.

image: Benitez advarer mot Carews fart

Men formkurven taler i Villas favør. Birmingham-laget har vunnet sine tre siste kamper, mens Liverpool har spilt seg ut av tittelkampen gjennom tre uavgjorte på de siste tre kampene.

- Det er et godt tidspunkt å møte dem på. For øyeblikket er vi på en stor bølgetopp, og det har vært sånn lenge. For oss er det fint å møte Liverpool nå fordi vi er i toppform, sier Carew.

<B>ROSER CAREW:</B> Rafael Benitez fant ofte ikke plass til John Carew i Valencias startoppstilling, men advarer mot Carews fart og fysikk før kveldens kamp på Anfield.
<B>OPPFORDRER TIL SKJERPINGS:</B> John Arne Riise mener Fernando Torres og Steven Gerrard trenger avlastning.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media