Benitez ber fansen om tilgivelse

Ydmyket av Arsenal.

(Dagbladet.no): Liverpool-fansen er noen av verdens mest lojale. 3-6 mot Arsenal hjemme på Anfield i går er å tøye strikken.

Det vet manager Rafael Benitez, og derfor legger han seg helt flat.

- Det var en stygg kveld for oss alle. Jeg kan bare be supporterne om unnskyldning, sier Benitez.

Han vil ikke utpeke syndebukker, og det var selvsagt han selv som lot John Arne Riise og en rekke andre stjernespillere hvile i ligacup-kvartfinalen.

- Dette er ikke tida for å ta fram pekefingeren. Vi vinner sammen og taper sammen. Vi må bare glemme denne kvelden så fort som mulig. Vi må se fram mot Watford på lørdag, og Champions League, sier den spanske treneren.


Liverpool lå under 1-4 og ble pepet ut til pause. Mot slutten av kampen, og etter seks baklengs, runget likevel «You\'ll never walk alone» på Anfield.

- Problemet vårt var de fire vi slapp inn i 1. omgang. Når du har et slikt resultat er det vanskelig å gjøre noe, sier Benitez.

Arsenal-sjef Wenger strålte selvsagt i går kveld, og var mest fornøyd med at unggutta spilte sammme glitrende fotball som superstjernene viser fram på sitt beste.

NEDBRUTT GJENG: Kaptein Steven Gerrard og Liverpool-spillerne ble mer og mer sjokkert etter hvert som målene rant inn i eget bur. Begge foto: Scanpix/Ap
NEDBRUTT GJENG: Kaptein Steven Gerrard og Liverpool-spillerne ble mer og mer sjokkert etter hvert som målene rant inn i eget bur. Begge foto: Scanpix/Ap Vis mer
SLAPP INN SEKS MÅL SIST I 1930: Fotgrafene har sjelden vist liknende interesse for måltavla på Anfield.