Benitez ber spillerne glemme fiaskoen

Gir ikke opp gullet.

(Dagbladet.no): Det skulle bare ett skudd til, Wigans eneste innenfor stengene i løpet av 90 minutter. Da slo Titus Bramble til med 1-1 og Liverpool er på femteplass - 12 poeng bak ligaleder Arsenal.

Dagen derpå på Anfield ber manager Rafa Benitez spillerne om å legge skuffelsen bak seg.

Veldig frustert

- Det er klart at avstanden til toppen nå er større, men det er lenge igjen. Vi må bare tenke på én kamp av gangen, hvis vi klarer det. Hvis vi tenker på forspranget, så spiller vi med mer press på oss, sier Benitez til lokalavisa Liverpool Daily Post.

Spanieren mener de helrøde bare må fortsette å spille godt og skape sjanser. Og score mer selvsagt, han var rasende etter utlikningen i går kveld.

- Det blir vanskeligere nå. Jeg er veldig frustrert og veldig skuffet. Det er en ny kamp hvor vi gjerne skulle hatt litt flaks, sier Benitez.

Den forrige endte 0-0, borte mot Manchester City. Og totalt betyr det fire poeng tapt på to kamper.

- Vi vet at vi skaper sjanser i alle kamper, men klarer ikke å score det andre målet som dreper kampen. Det har vært problemet vårt, sier Benitez.

SINNA SJEF: Rafa Benitez (t.v) var eitrende sinna da Wigan klarte å utlikne til 1-1 på Anfield i går kveld. Foto: Scanpix/Afp
SINNA SJEF: Rafa Benitez (t.v) var eitrende sinna da Wigan klarte å utlikne til 1-1 på Anfield i går kveld. Foto: Scanpix/Afp Vis mer

Bridge på vei?

Men det betyr ikke at han jakter flere spisser. I går brukte han bare Fernando Torres, og det er en forsvarer som blir koblet til klubben i dag.

En rekke britiske aviser mener at Chelsea-venstreback Wayne Bridge er på vei til Anfield, for omlag 80 millioner kroner.

Hvis England-backen blir kjøpt blir konkurransen enda tøffere for John Arne Riise. I går fikk brasilianske Fabio Aurelio 90 minutter på venstresida i forsvaret. Nordmannen satt på benken hele kampen, som mot City.

<B>ETT SKUDD, ETT TREFF: Brambles fulltreffer var Wigans eneste på mål, Liverpool hadde 11.