Benitez ber Torres slutte å krangle med dommere og motspillere

- Er ikke konsentrert nok.

TAR DISKUSJONEN: Liverpool-manager Rafael Benitez mener Fernando Torres må legge av seg hangen til å diskutere med dommere og motspillere. Her klager den spanske stjernespissen sin misnøye til Roberto Rosetti.Foto: SCANPIX/AP Photo/Andres Kudacki
TAR DISKUSJONEN: Liverpool-manager Rafael Benitez mener Fernando Torres må legge av seg hangen til å diskutere med dommere og motspillere. Her klager den spanske stjernespissen sin misnøye til Roberto Rosetti.Foto: SCANPIX/AP Photo/Andres Kudacki Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Det meste gikk på tverke i Liverpools sesongåpning mot Tottenham på søndag. Ikke bare ble det et tidlig tap for laget som tapte bare to kamper i løpet av hele fjorårssesongen - sjanseproduksjonen og den offensive samhandlingen var også langt under pari.Særlig stjernespiss Fernando Torres hadde en frustrerende ettermiddag på jobb, noe han gjentatte ganger lot komme til overflaten. Spanjolen virket særlig misfornøyd med mangelen på beskyttelse fra dommer Phil Dowd og han havnet også i klinsj med Tom Huddlestone, som ledet til at begge fikk tilsnakk.

Oppførselen faller ikke i god jord hos manager Rafael Benitez, som helst hadde sett at Torres konsentrerer seg fullt og helt om målscoring i stedet for å krangle med dommere og motspillere. Benitez gjør det klart at han ikke vil tolerere den slags fakter, som Torres tidvis utviser når det går ham imot på banen. 

- Ukonsentrert- Jeg har bedt ham om å stoppe med det, og han vet at han må forbedre den delen av spillet sitt. Han er nødt til å være fullt og helt konsentrert om fotballen, og han vet at veien videre er å svare på trusler fra motspillere ved å score mål, sier Benitez, ifølge The Times.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer