Benitez beroliger utålmodige fans

Men kommer Torres?

(Dagbladet.no): Da amerikanerne Tom Hicks og George Gillett overtok eierskapet i Liverpool FC forventet mange at superstjernene formelig ville strømme inn portene på Anfield.


Tre måneder seinere er brasilianeren Lucas, ukraineren Voronin og to ungarske talenter de eneste som er ankommet den røde delen av Merseyside.

Manager Rafael Benitez forstår at fansen er utålmodig, men ber om tid til å finne de riktige spillerne.

- Vi har flere spillere i kikkerten og jeg mottar interessant telefoner hver dag, sier spanjolen noe kryptisk ifølge klubbens hjemmeside.

- Vi følger nøye med situasjonen kontinuerlig og vi har ikke hastverk ennå. Spillere vi eventuelt henter fra Spania vil behøve en lengre pause da de akkurat har gjort ferdig sesongen, fortsetter Benitez.

Det siste ryktet på Liverpool-børsen er Atletico Madrids spanske stjernespiss Fernando Torres. Spansk og engelsk presse spekulerer i at Liverpool kan finne på å betale 290 millioner kroner, noe som tilsvarer utkjøpsklausulen i spissens kontrakt.

Luis Garcia eller Djibril Cisse kan også ende opp med å gå motsatt vei som en del av avtalen.

•Din kommentar: Hvem bør Liverpool kjøpe i sommer?

HVEM BLIR MED I GJENGEN?: Liverpool-fans verden over venter i spenning på om Rafael Benitez klarer å lande en skikkelig «storfisk» i sommer. Foto:REUTERS
HVEM BLIR MED I GJENGEN?: Liverpool-fans verden over venter i spenning på om Rafael Benitez klarer å lande en skikkelig «storfisk» i sommer. Foto:REUTERS Vis mer
<B>SNART LAGKAMERATER?:</B> Fernando Torres og Liverpools Xabi Alonso i aksjon for Spania.