Benitez byttet hele laget, men Ødegaard fikk ikke sjansen

Varmet opp til ingen nytte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Inter - Real Madrid 0-3 (0-1)

(Dagbladet): Real Madrid har dratt til Kina for å fortsette sesongoppkjøringen, hvor de i dag møtte spanjolene italienske Inter Milan i Guangzhou.

Martin Ødegaard fikk aldri komme innpå banen, men fikk se at blant andre James Rodriguez er i form til en ny sesong.

Real Madrid kom til kampen med en seier over Manchester City, mens Inter nylig tapte 1-0 mot erkerival Milan.

Jesé-scoring Det var spanjolene som åpnet best, og det var kun stjerneredninger fra Inter-keeper Samir Handanovic som gjorde at Real Madrid ikke fikk en tidlig scoring.

Mang en Real Madrid-supporter hadde tatt turen til et fullstappet Tianhe Stadium, og i det 29. minutt fikk de mange hvitkledde noe å juble for.

22 år gamle Jesé viste at han har roen da han dempet en stikker fra Marcelo, dro seg forbi en Inter-spiller, og plasserte ballen kaldt til side for 194 centimeter lange Handanovic.

Martin Ødegaard fikk tillit fra start i Real Madrids første treningskamp mot Roma. Men etter å ha spilt 45 minutter i den kampen, beholdt Rafa Benitez nordmannen på benken i fredagens kamp mot Manchester City, og nordmannen var ikke i Real Madrids startellever mot Inter.

Bytte-bonanza Benitez gjorde fem bytter ved pause, og blant andre Sergio Ramos og Cristiano Ronaldo ble byttet ut i varmen i Guangzhou - mens Ødegaard fortsatte med oppvarmingen på sidelinja.

Rundt ti minutter ut i andre omgang sendte innbytter Raphaël Varane Real Madrid opp i 2-0, etter innlegg fra Lucas Vázquez.

Etter den andre scoringen foretok Benitez tre nye bytter, men heller ikke da fikk Ødegaard komme innpå.

BYTTEBONANZA: Rafael Benitez byttet elleve spillere mot Inter, men lot ikke Ødegaard få en ny sjanse. Foto: AFP PHOTO / JOHANNES EISELE / NTB Scanpix
BYTTEBONANZA: Rafael Benitez byttet elleve spillere mot Inter, men lot ikke Ødegaard få en ny sjanse. Foto: AFP PHOTO / JOHANNES EISELE / NTB Scanpix Vis mer

Med mange bytter på begge lag i andre omgang, falt tempoet og flyten i kampen. Inter var likevel aldri farlige for spanjolene.

Etter en drikkepause, på grunn av varmen i Kina, foretok Benitez sine siste bytter - men heller ikke da var Martin Ødegaard blant de heldige.

Rodriguez tilbake James Rodriguez fikk sine første spilleminutter etter å ha møtt laget igjen etter Copa America, til stor jubel fra de 58 000 publikummerne.

Like før slutt viste colombianeren at han absolutt kan ta frisparkansvaret når Ronaldo ikke er på banen. Rodriguez klinte til fra distanse - og fastsatte resultatet til 3-0 med en perle som Handanovic ikke greide å stoppe.

Dermed står Real Madrid med to seiere på tre treningskamper så langt.

Hele Champions Cup kan du følge på Max og Dplay.

Har du et tips angående Norway Cup?


Norway Cup er som mange vet snart i gang igjen! Årets turnering er den 43. turneringen i rekken, og i år er det meldt på over 1450 lag fra rundt 60 nasjoner!

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

God sommer!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer