RIVALER: Sir Alex Ferguson er ikke nådig med Rafael Benitez i sin selvbiografi. Foto: Andrew Yates / AFP Photo / NTB Scanpix
RIVALER: Sir Alex Ferguson er ikke nådig med Rafael Benitez i sin selvbiografi. Foto: Andrew Yates / AFP Photo / NTB ScanpixVis mer

- Benitez er en bitter og tåpelig mann

Ferguson slakter sin gamle rival.

(Dagbladet): Sir Alex Ferguson hadde mange rivaler gjennom sin tid i Manchester United, men tidligere Liverpool-manager Rafael Benitez var en av de største.

Nå langer skotten ut mot Benitez i sin selvbiografi.

Burde ikke gjort det personlig - Feilen han gjorde, var å gjøre rivaliseringen mellom klubbene personlig. Etter at han gjorde det, var han sjanseløs, for jeg kunne vente, skriver Ferguson, ifølge The Mirror.

- Jeg hadde suksess på min side, så han måtte kjempe om trofeer samtidig som han kjempet mot meg.

Rivaliseringen mellom managerene kom til et høydepunkt da Benitez i 2009 langet ut mot Ferguson da han ramset opp en rekke fakta under en pressekonferanse. Ferguson avviser kritikken Benitez kom med.

- Så, han er på tv, tar på seg brillene og tar frem et ark. Fakta. Alle faktaene var feil. Alt jeg sa for å svare på det var at Rafa åpenbart var bitter for noe. Det var som om jeg sa til ham: «du er en tåpelig mann. Du skulle aldri gjort det personlig».

Mourinho er bedre Jose Mourinho var også en av Fergusons største rivaler. Sir Alex er helt klar på at Mourinho er en bedre manager.

- Hvis du så Jose og Rafa stå ved siden av hverandre på sidelinjen, var det lett å velge en vinner.