Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Benitez er rett mann for Liverpool

Fernando Torres og Pepe Reina går ut med kraftig støtte til den utskjelte manageren.

STÅR SAMMEN: Fernando Torres mener Liverpool nå må satse alt på de to siste cupene, med Benitez som sjef. Foto: REUTERS/Alessandro Bianchi
STÅR SAMMEN: Fernando Torres mener Liverpool nå må satse alt på de to siste cupene, med Benitez som sjef. Foto: REUTERS/Alessandro Bianchi Vis mer

|||• Engelsk fotball direkte: Sju kamper lørdag og tre kamper søndag i livestudio

(Dagbladet): Liverpool ble slått ut av Champions League tirsdag, og dagen etter var Liverpool-direktør Christian Purslow kjapt ute med en klar melding.

Rafa Benitez får ikke sparken på Anfield.

Nå rykker også to av klubbens største stjerner ut med støtte til sin spanske landsmann.

- Benitez har vist at han er rett mann til å ta Liverpool videre. Klubben har alltid vært sterk når den har hatt behov for å være det. Nå er det tid for at alle står sammen, det gjelder manageren og de i administrajonen. Fordi nå skal vi gjøre våre vidunderlige fans fornøyde med våre både prestasjoner og resultatet, sier Torres til Liverpools hjemmeside.

Topp fire og cupseirer
Spania-spiss Torres ber lagkameratene glemme både Champions League-fadesen og den skrekkelige sesonginnledningen i ligaen.

- Vi må forene oss slik at vi kan havne så høyt som mulig i Prmeier League. Jeg er overbevist om at vi klarer en plass blant topp fire. Vi har også høye håp for FA-cupen og Europa League, sier Torres.

Også Spania-keeper Pepe Reina går ut pene ord til Benitez på klubbens offisielle side. Han sier det ikke er tvil om at treneren har spillerne bak seg.

- Han er en stor trener, og han vet hvordan han får det beste ut av spillerne. Han har gjort viktige ting for Liverpool, og vil fortsette med det. Han presterer aller best når han er under press. Han har det som trengs for å snu denne situasjonen, sier Reina.

Sparkometer
Bakgrunnen til brannslukkingen fra de spanske Liverpool-spillerne kan skyldes spekulasjoner i britisk presse - de aksepterer ikke Purslows forsikringer om at Benitez er trygg i sjefsstolen.

Daily Mail plasserer i dag Benitez på toppen av sitt «sparkometer», avisa begrunner det med tidlig avskjed til både ligagullet, Champions League og ligacupen.

Bookmakeren William Hill rangerer Benitez på tredjeplass blant trenerne som mest sannsynlig får fyken i Premier League.

Reina påpeker at Benitez har spilt en rekke kamper uten sine beste spillere, Steven Gerrard og Torres. Sistnevnte mener Reina gjør de helrøde til et helt annet lag.

- Vi vet alle at Torres 70 prosent frisk er bedre enn de aller fleste andre spisser på denne planeten, selv om de er  100 prosent friske, sier keeperen.

Torres fortsatt ute
Torres går trolig glipp av bymøtet med Everton på Goodison søndag, han er fortsatt ikke helt kvitt lyskeskaden.

- Det er ikke slik at vi er avhengig av ham, men han er veldig viktig fordi motstanderne har sånn respekt for ham, sier Reina.

SAVNER TORRES: Pepe Reina mener Torres skader er grunnen til de dårlige resultatene. Foto: EPA/DANIEL HAMBURY
SAVNER TORRES: Pepe Reina mener Torres skader er grunnen til de dårlige resultatene. Foto: EPA/DANIEL HAMBURY Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media