Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Benitez forbanna over familie-hets

Men var Liverpool-fansen noe bedre?

(Dagbladet.no): Den røde Liverpool-leiren hadde stort sett grunn til glede etter gårsdagens solide seier mot den blå byrivalen, Everton.

Men manager Rafael Benitez klarte likevel ikke å dy seg for å sende et stikk til de gjestende supporterne, som hetset Steven Gerrard og hans familie.

- Dette er ting du ikke vil høre på en fotballkamp, jeg ble svært skuffet. Det viser mangel på respekt, sier Benitez, ifølge Daily Mail.

I fjor ble spanjolen sjøl beskyldt for respektløshet, som følge av at han kalte Everton for «en liten klubb».

Å ha noen å hate

Forholdet mellom de to klubbene er preget av elsk-hat, det vil si at begge leire elsker å hate hverandre - samtidig som hatet sjelden stikker så altfor djupt.

I går gikk tribunekampen ut på hvem som egentlig er sjefen i byen ved River Mersey, en ordkrig som utspilte seg på følgende måte:

Everton-fansen ønsket Liverpool-fansen velkommen til Liverpool, med henvisning til klubbens mange tilreisende supportere.

BLE HETSET: Everton-fansen ropte hånende ord mot Steven Gerrard (t.h.) og hans familie. Det forhindret ikke at han spilte en strålende kamp. Foto: LINDSEY PARNABY/EPA/SCANPIX
BLE HETSET: Everton-fansen ropte hånende ord mot Steven Gerrard (t.h.) og hans familie. Det forhindret ikke at han spilte en strålende kamp. Foto: LINDSEY PARNABY/EPA/SCANPIX Vis mer

Neville også hetset

Liverpool-fansen svarte med å fastslå at byen er helt og fullt deres, med henvisning til Evertons planlagte stadion-flytting til Kirby.

Men da hetsen ble personlig, mente Benitez altså at supporterne trådte over streken. Men denne streken ble i så fall krysset av hjemmefansen også.

Tidligere Manchester United-spiller Phil Neville ble flere ganger hånet idet han var ute og tok innkast, og ved en anledning valgte han også å svare tilskuerne på første rad.

image: Benitez forbanna over familie-hets
TETT PÅ: Engelske baner er kjent for å være intime, og overraskende ofte holder tilskuerne seg på matta. Så ikke ved denne anledningen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media