Benitez fredes av Real Madrid

Får fortsette i gigantklubben.

(Dagbladet): Real Madrid hasteinnkalte til pressekonferanse på Santiago Bernabeu som startet like over kl 19.30 i kveld.

Dette kom bare to dager etter det forsmedelige tapet mot rival La Liga-rival Barcelona (0-4-tap). Et tap som ble omtalt som «skammens kveld».

- Jeg forstår sinnet blant fansen, men jeg ber om at alle i Real Madrid står bak Benitez. Han har vår fulle støtte. Vi er videre i Champions League, i ligaen var vi ubeseiret inntil det siste, og vi har et lag med masse bra spillere, sa klubbpresident Florentino Perez til de fremmøtte på pressekonferansen.

- Siste som skjer Det har begynt å brenne rundt føttene til manager Rafael Benitez, og spanjolen lever farlig i klubben. Det er også ting som tyder på at Benitez ikke har alle stjernespillernes tillit.

- Vi har analysert den sportslige situasjonen, og jeg vil gjerne informere dere om at treneren vår, Rafa Benitez, har vår fulle tillit, sa Perez.

Spania-ekspert Petter Veland deltok på Dagbladets «Morgenmøtet» i dag, og han spådde akkurat det som nå skjedde. Selv om han kaller dette for et slags dødskyss.

- Siste nytt fra Madrid nå er at styret i klubben kommer til, enten på pressekonferanse eller pressemelding, å gi sin fulle støtte til Rafael Benitez, sier Veland.

- Litt flåsete sagt er det det som er det siste som skjer før en trener får fyken.

- Benitez eller meg Ifølge den italienske avisa Gazzetta dello Sport skal Cristiano Ronaldo ha stilt klubbens ledelse et ultimatum

- Benitez eller meg.

Etter lørdagens fadese mot Barcelona gikk Real Madrid-spilleren Ramos ut og ba fansen om unnskyldning. Han hevder derimot at spillerne fremdeles har tillit til treneren, og at samholdet er nøkkelen til å komme seg ut av krisen.

 FÅR FORTSETTE:  Rafael Benitez får fortsette i Real Madrid tross krafitg vind i seilene. Foto: Ap / NTB Scanpix.
FÅR FORTSETTE: Rafael Benitez får fortsette i Real Madrid tross krafitg vind i seilene. Foto: Ap / NTB Scanpix. Vis mer