Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Benitez hyller Ferguson

- Fantastisk, sier Liverpool-manageren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): I morgen møtes Manchester United og Liverpool til et av fotballens mest klassiske oppgjør på Old Trafford.

Som alltid bruser det litt ekstra i blodet hos supportere, managere og spillere.

Liverpools spanske sjef Rafa Benitez velger imidlertid den rause og vennlige tilnærmingen til motstanderens sjef Alex Ferguson, som bare er et par uker unna sitt 20-årsjubileum som Manchester United-manager (6. november).

- Umulig i Spania

- Tjue år ville vært umulig hjemme i Spania. Kanskje tjue måneder er mer sannsynlig. Å vinne troféer over så lang tid i en storklubb er fantastisk. Det viser hvor god manager han er, skryter Benitez i The Sun.

Så spørs det om lagenes tilskuere klarer å holde hodet like kaldt og vise samme storsinn som Liverpool-manageren i morgen.

- Ikke ut av kontroll

Sist lagene møttes på Old Trafford ble det slagsmål etterpå, mens Liverpool-fans forsøkte å velte sjukebilen som fraktet vekk Alan Smith da han brakk beinet på Anfield i februar.

STORMØTE: Alex Ferguson og Rafa Benitez skal måle taktiske krefter på Old Trafford i morgen. Foto: Reuters/Scanpix
STORMØTE: Alex Ferguson og Rafa Benitez skal måle taktiske krefter på Old Trafford i morgen. Foto: Reuters/Scanpix Vis mer

Alex Ferguson håper supporterne kan vise et snev av sunn fornuft denne gangen.

- Det er kraftig rivalisering mellom fansen, og det kan jeg forstå, men vi må ikke la det komme helt ut av kontroll, sier han til Daily Mirror.

Din mening: Hva får enkelte fans til å miste hodet fullstendig i slike oppgjør?

- FANTASTISK: Men før og etter kamp er tonen hyggelig. - Fantastisk, sier Benitez om det Ferguson har gjort i United.