Benitez hyller Ronaldo: - Derfor er han best i verden

Avviser anspent stemning.

IKKE ANSPENT:  Real Madrid-trener Rafael Benitez toner ned spekulasjonene om at stemningen mellom ham selv og stjernespiller Cristiano Ronaldo er anspent. Foto: Action Images / Jason O'Brien
IKKE ANSPENT: Real Madrid-trener Rafael Benitez toner ned spekulasjonene om at stemningen mellom ham selv og stjernespiller Cristiano Ronaldo er anspent. Foto: Action Images / Jason O'Brien Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Real Madrid-trener Rafael Benitez toner ned spekulasjonene om at stemningen mellom ham selv og stjernespiller Cristiano Ronaldo er anspent.

En rekke spanske medier har den siste tiden meldt om dårlig stemning på treningsfeltet i Real Madrid. Benitez, som overtok trenerjobben etter Carlo Ancelotti i juni, hevder imidlertid at han ikke har noen problemer med Ronaldo.

- Jeg snakker mye med mange spillere. Jeg har snakket med han også. Vi snakket om fotball, og han er innstilt på å kjempe, sier han.

- Heldigvis har jeg muligheten til å tilbringe flere dager sammen med ham denne uken, tilføyer spanjolen.

Real-sjefen hyller sin portugisiske nøkkelmann.

- Jeg kan si at han har konkurranseinstinkt, han liker å vinne, og nettopp derfor er han best i verden, tilføyer han.

Benitez hevder han de kommende dagene skal ha samtaler med mange av sine nøkkelspillere.

(NTB)

Har du et tips angående Norway Cup?

Norway Cup er som mange vet snart i gang igjen! Årets turnering er den 43. turneringen i rekken, og i år er det meldt på over 1639 lag fra rundt 60 nasjoner.

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

God sommer!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer