Benitez klager på formen til Chelsea-gutta

Troppen er for tynn og dårlig trent.

DÅRLIG START: Rafael Benitez har ikke gjort seg mer populær blant Chelsea-fansen med to poeng på sine to første kamper, uten en eneste scoring. Spanjolen mener troppen allerede nå viser tegn på slitasje. Foto: REUTERS/Stefan Wermuth
DÅRLIG START: Rafael Benitez har ikke gjort seg mer populær blant Chelsea-fansen med to poeng på sine to første kamper, uten en eneste scoring. Spanjolen mener troppen allerede nå viser tegn på slitasje. Foto: REUTERS/Stefan Wermuth Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• West Ham - Chelsea i fotballstudio klokka 13.45(Dagbladet): To 0-0-kamper på rappen er den foreløpige fasiten for Rafael Benitez' karriere som Chelsea-manager.

Mottakelsen han har fått fra Chelsea-supportere har vært intet mindre enn forferdelig - navnet hans er blitt møtt med øredøvende piping så fort det er blitt nevnt over høyttaleranlegget på Stamford Bridge - og det haster for spanjolen å slå tilbake med noen overbevisende resultater.

Men stallen han har til rådighet gir ikke de beste forutsetningene for det, mener Benitez selv.

Foran formiddageskampen mot West Ham i dag klager han både på bredden og den fysiske forfatningen i Chelsea-troppen.

- Du kan se at laget trenger å forbedre seg på den fysiske biten. Men det går ikke når vi har to kamper hver uke. Det er ingen tid til restitusjon, sier han ifølge The Guardian.

Slitne spillere I et styremøte onsdag, der klubbeier Roman Abramovitsj var til stede, delte Benitez sine bekymringer om stallen og ønske om forsterkninger når januarvinduet åpner.

Forgjengeren Roberto di Matteo benyttet bare 19 spillere før han ble sparket, blant annet har han stilt med sterke lag i den ofte så nedprioriterte ligacupen. Det får de svi for nå, mener Chelsea-manageren, som ser tegn til utmattelse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer