Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Benitez krever mer av Gerrard

Seriestarten har vært et mareritt.

TUNG START: Jamie Carragher, Fernando Torres og Steven Gerrard depper etter Aston Villa tredje scoring for ei uke siden. Tapet var Liverpools første på Anfield på 31 kamper. Foto: REUTERS
TUNG START: Jamie Carragher, Fernando Torres og Steven Gerrard depper etter Aston Villa tredje scoring for ei uke siden. Tapet var Liverpools første på Anfield på 31 kamper. Foto: REUTERS Vis mer

(Dagbladet.no) Liverpool har skuffet stort i seriestarten og har allerede - etter tre seriekamper - like mange tap som i hele forrige sesong.

Sånt lukter det ikke gull av.

Det skjønner også manager Rafael Benitez og han vet at de helrøde nå ikke har råd til å gå på mange feilskjær til. Benitez peker ikke akkurat på Steven Gerrard som noen syndebukk, men han legger ikke skjul på at han forventer mer av kapteinen sin.

- Spillerne er ikke dumme
- Vi har sett Steven spille veldig godt lenge nå og han er en av nøkkelspillerne våre. Det vil han være framover også. Han vet at han har spilt et par kamper nå som ikke har vært på hans ypperste nivå, sier Benitez ifølge The Guardian.

Liverpool møter Bolton borte i morgen og bare tre poeng vil være godt nok for Gerrard & co.

- Jeg vet at han er klar. Spillerne er ikke dumme, de vet når de ikke har spilt bra eller vært på topp. Han (Gerrard) vet det, og alle andre her vet det. Vi må bli bedre, sier Benitez.

Gerrard har vært gjennom en tøff sommer, hvor han blant annet møtte voldstiltalt i retten - for så å bli frikjent. Benitez avviser at dette har ført til at midtbanespilleren ikke har vist seg fra sine beste sider på banen.

FORVENTER MER: Rafael Benitez forventer mer av Steven Gerrard og resten av Liverpool-gutta. Foto: AP
FORVENTER MER: Rafael Benitez forventer mer av Steven Gerrard og resten av Liverpool-gutta. Foto: AP Vis mer

- Det har ikke vært noe problem for Steven.

Høye forventninger
Liverpool-manageren understreker også at det ikke er Gerrards skyld at Liverpool bare har tre poeng etter tre kamper. Han mener alle spillerne må heve seg for at de skal kunne begynne klatringen på tabellen.

- Jeg pekte ikke ut enkeltspillere da jeg var kritisk etter tapet for Aston Villa. Det er klart for alle at vi må forbedre oss, sier Rafa ifølge Independent.

På sedvanlig managervis kan han fortelle at spillergruppa har respondert godt og at de har jobbet hardt på treningsfeltet denne uka. Lørdag får vi svar på om krisa forverres eller om Liverpool-skuta kommer seg på rett kjøl.

For Liverpool-målet er fortsatt seriegull.

- Vi har lyst til å vise at vi er gode nok. Jeg kan garantere at spillerne vil kjempe hardt fra første minutt. Vi var så nær forrige sesong, og nå forventer folk at vi skal vinne masse kamper på rad. Men Premier League er vanskeligere enn som så.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling