Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Benitez langer ut mot Inter-ledelsen

Stilte Moratti ultimatum etter triumfen i klubb-VM.

ULTIMATUM:Inter-trener Rafael Benítez nyttet anledningen etter lørdagens triumf i klubb-VM til å gi klubbledelsen et ultimatum. Foto: EPA/ALI HAIDER
ULTIMATUM:Inter-trener Rafael Benítez nyttet anledningen etter lørdagens triumf i klubb-VM til å gi klubbledelsen et ultimatum. Foto: EPA/ALI HAIDER Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Inter-trener Rafael Benítez nyttet anledningen etter lørdagens triumf i klubb-VM til å gi klubbledelsen et ultimatum. Benitez ble omfavnet av styreformann Massimo Moratti etter 3-0-seieren mot overraskelseslaget Mazembe, og han smidde mens jernet var varmt. — Det er tre muligheter. Enten gir de meg 100 prosent tillit og kjøpe fire eller fem spillere slik at jeg kan bygge et sterkere lag som kan fortsette å vinne kamper og titler, sa Benitez. — Ellers kan de fortsette som nå, uten planer og visjoner, med en mann å skylde på når sesongen er over, fortsatte han. — Tredje mulighet er at jeg snakker med agenten min om at jeg ikke har støtte. Enkelt og greit.
Inter har ikke imponert nevneverdig siden trippeltriumfen under José Mourinho i vår. Men i VM for klubblag ble motstanden for lett for det italienske storlaget. I lørdagens finale ventet Mazembe, som overraskende slo ut brasilianske Internacional med 2-0 i semifinalen. Mye kritiserte Benítez kunne puste lettet ut da Goran Pandev sendte Inter i føringen etter 13 minutter. Fire minutter senere la spisskollega Samuel Eto?o på til 2-0. Jonathan Biabiny scoret Inters tredje fem minutter før full tid.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!