Benitez lovet å ikke fiske etter Liverpool-spillere

Nå svermer han rundt Kuyt og Mascherano.

JAKTER PÅ GAMLE TRAKTER?: Rafael Benitez skal være interessert i å hente noen av sine gamle disipler fra Anfield til Italia - til tross for at han angivelig har signert en avtale hvor han frasier seg muligheten. Foto:   EPA/MILO SCIAKY
JAKTER PÅ GAMLE TRAKTER?: Rafael Benitez skal være interessert i å hente noen av sine gamle disipler fra Anfield til Italia - til tross for at han angivelig har signert en avtale hvor han frasier seg muligheten. Foto: EPA/MILO SCIAKYVis mer

||| • Direkte i livestudio i kveld kl.19.30: Trabzonspor - Liverpool 

(Dagbladet): Javier Mascherano er ikke den eneste spilleren som kan være på vei bort fra Liverpool.

Dirk Kuyts agent, Rob Jansen, røpet tidligere denne uka at det er «konkret interesse» fra Inter, men at Kuyt ikke hadde bestemt seg for hva han ønsket.

Samtidig skriver en rekke medier både i England og Italia at forrige sesongs trippelmester forsøker å snappe Mascherano foran Barcelona. Inter-direktør Marco Branca blir sitert på at de sendte et formelt bud tirsdag.

Å svare på overgangsspekulasjoner er nærmest blitt en daglig øvelse for Liverpool-manager Roy Hodgson. Og han setter liten pris på rapportene om Kuyt - ikke minst siden Rafael Benitez angivelig har forpliktet seg til å ligge unna spillere fra sin gamle klubb.

- Da han forlot klubben skrev han under på en avtale om at han ikke skulle fiske spillere fra Liverpool. Vi har ikke mottatt noen bud fra noen klubber (på Kuyt), så det er tydelig at noe foregår i kulissene. Kanskje er det agenten som snakker med Inters manager, sier Hodgson ifølge Sky Sports.

Han opplyser at Kuyt ikke på noe tidspunkt har fortalt ham at han ønsker å forlate Liverpool, og at Inter-direktør Massimo Moratti så seint som forrige uke forsikret ham om at de ikke hadde noen intensjoner om å hente spillere fra Anfield.

Derfor mistenker Hodgson at det er agent Rob Jansen som trekker i trådene.

- Med all respekt ville jeg anbefalt ham å jobbe med en overgang over de siste par ukene, i stedet for de siste par dagene. Det er høyst usannsynlig at vi vil vurdere noen bud seriøst, sier han.

Liverpool møter for øvrig Trabzonspor på bortebane i Europa League-kvalik i kveld. Engelskmennene har 1-0 å gå på fra første kamp, men har reist uten kaptein Steven Gerrard og Fernando Torres til Tyrkia.

VIL IKKE LYTTE TIL KUYT-BUD: Roy Hodgson er klar på at en overgang for Dirk Kuyt er uaktuelt - og at Liverpool ikke trenger pengene.  Foto:  EPA/IBRAHIM SAHIN / ANATOLIAN AGENCY
VIL IKKE LYTTE TIL KUYT-BUD: Roy Hodgson er klar på at en overgang for Dirk Kuyt er uaktuelt - og at Liverpool ikke trenger pengene. Foto: EPA/IBRAHIM SAHIN / ANATOLIAN AGENCY Vis mer