Benitez nekter å prate om Real-rykter

- Fokuserer bare på Liverpool nå.

(Dagbladet.no:) Fernando Martin ble denne uka presentert som ny president i Real Madrid. Under den første pressekonferansen la han ikke skjul på at han vil være en nådeløs sjef i storklubben.

Han forlanger at spillerne skal være eksemplariske ambassadører for klubben, både på og utenfor banen. Hvis ikke er det rett ut.

Spansk presse melder nå at Liverpool-manager Rafael Benitez skal være ønsket som ny manager til sommeren.

Spanjolen har ikke lagt skjul på at han kan tenke seg å ta over på Bernabeu, en eller annen gang. Når den inneværende sesongen er over har han tre år igjen av kontrakten.

Fokuserer på Liverpool

- Det er veldig enkelt for meg å svare, når slike rykter kommer fra Spania. Jeg har fokuset mitt på de tre turneringene min klubb, Liverpool, er med i, sier han til Liverpool Echo.

Noe som tyder på at han kommer til å bli på Anfield er at han nå jobber med å overtale Paco Herrera til å skrive ny kontrakt.

Sjefspeideren og reservelagsmanageren har hele tida planlagt å reise tilbake til familien i Spania etter sesongslutt.

SER UT TIL Å BLI: Det at Rafael Benitez ber assistenten fortsette, tyder på at han har lyst til å bli værende på Anfield. Foto: AP
SER UT TIL Å BLI: Det at Rafael Benitez ber assistenten fortsette, tyder på at han har lyst til å bli værende på Anfield. Foto: AP Vis mer

- Paco er en viktig person for oss og han gjør en veldig god jobb. Det er en mulighet for at han blir, og det kan også hende han reiser hjem til Spania siden familien bor der, sier Benitez.