Benitez nektet å svare på de Gea-spørsmål

- Alt jeg vet er at vi scoret tre mål.

ORDKNAPP: Rafael Benitez mener det er gode sjanser for at Sergio Ramos blir i Real Madrid. Men manageren ønsket å si minst mulig om David de Gea og en eventuell overgang. Foto: REUTERS/Tyrone Siu
ORDKNAPP: Rafael Benitez mener det er gode sjanser for at Sergio Ramos blir i Real Madrid. Men manageren ønsket å si minst mulig om David de Gea og en eventuell overgang. Foto: REUTERS/Tyrone Siu Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Rafael Benitez mener det er gode sjanser for at Sergio Ramos blir i Real Madrid. Men manageren ønsket å si minst mulig om David de Gea og en eventuell overgang.

- De Gea? Alt jeg vet er at vi scoret tre mål, så jeg er fornøyd.

Slik svarte Real Madrid-manager Rafael Benitez på spørsmålet om interessen rundt stjernekeeperen etter mandagens treningskamp mot Inter.

Tidligere på dagen ble det kjent at Manchester United har hentet målvakten Sergio Romero. Signeringen setter fart på ryktene om at David de Gea kan melde overgang fra United til Real Madrid i løpet av sommeren. Men Benitez er ordknapp når det kommer til de Gea og en eventuell overgang.

Har du Norway Cup-tips?

Årets Norway Cup arrangeres 26. juli-1. august og er den 43. turneringen i rekken. I år er det meldt på over 1639 lag fra rundt 60 nasjoner.

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

Manageren var imidlertid mer villig til å prate om Sergio Ramos' fremtid da han møtte pressen i Kina. Han fortalte at den mektige klubbpresidenten Florentino Pérez hadde hatt et nytt møte med Ramos søndag og at det virker som om at 29-åringen blir i storklubben.

- Jeg spurte Perez hvordan møtet med Ramos gikk på søndag, og han fortalte meg at både han og Ramos var optimistiske, så da er jeg optimistisk, sa Benitez.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer