Benitez og Dalglish til angrep på Ferguson

- Noen må si at nok er nok.

COMEBACK MOT UNITED: Kenny Dalglish debuterte med tap mot Manchester United i januar. Foto: Reuters / Phil Noble / Scanpix
COMEBACK MOT UNITED: Kenny Dalglish debuterte med tap mot Manchester United i januar. Foto: Reuters / Phil Noble / ScanpixVis mer

Følg Liverpool - Manchester United direkte i livestudio fra kl. 14.30.

(Dagbladet): Liverpool-manager Kenny Dalglish heller bensin på bålet før dagens hatoppgjør mot Manchester United.

Dalglish kristiserer Alex Ferguson og Wayne Rooney etter en turbulent uke der Wayne Rooney slapp straff for albueslaget mot James McCarthy, og Ferguson gikk hardt ut mot Martin Atkinson etter tapet mot Chelsea tirsdag.

- Noen ganger tror man at de som roper høyest får mer fordelaktig beslutninger, men det ville være helt urettferdig.

- Da jeg kom tilbake til Liverpool, ble vi gjort oppmerksom på Respekt-kampanjen som er der for å beskytte dommerne. Jeg mener vi har fulgt den. Vi har aldri kritisert dommerne, sier skotten.

- Håper vi ikke lider Han håper at avgjørelse ikke går mot dem hvis de ikke kritiserer dommere.

- Dersom vi skal respektere kampanjen, og vi er de som blir holdt fast ved den, da håper jeg bare at vi ikke er de som lider, sier Dalglish ifølge The Guardian.

- Vi vil prøve vårt beste for å beholde vår verdighet og respekt for dommere, men vi ønsker også å tro de kan også gi oss den respekt med minst prøve å gå sammen med hva retningslinjene er, sier skotten ifølge Independent.

Benitez: - Nok er nok Tidligere Liverpool-manager Rafael Benitez sier til Daily Mail at noen må si at nok er nok.

- Folk som gjør ting ordentlig må få noe igjen for det. Noen må si til de som ikke gjør det at «nok er nok», sier Benitez.

FIFA-president Sepp Blatter ble tidligere i uken spurt om hva han mener om Fergusons oppførsel etter Chelsea-tapet.

-  Respekt starter med selvdisiplin. Det er det vi ber om fra ungdomsnivå til seniornivå. De som har mer makt, må være mer ansvarlig overfor andre, sa Blatter ifølge Daily Mail.

Hadde ikke nok tid Dalglish debuterte med tap mot Manchester United i januar. Han tror denne kampen blir helt annerledes nå som han har fått mer tid med spillerne.

- Det var en omstillingsperiode, og jeg hadde ikke hatt noen tid før det møtet. Det gikk dårlig fra og med det første minuttet da de fikk straffe og Steven Gerrard ble utvist.

- Man kan være forberedt på mye, men ikke på det, sier Dalglish ifølge BBC.