IKKE VENNER: Benitez ville ikke takke Sir Alex Ferguson for kampen, fordi Ferguson ikke hilste på han før kampen startet. Foto: NTB Scanpix
IKKE VENNER: Benitez ville ikke takke Sir Alex Ferguson for kampen, fordi Ferguson ikke hilste på han før kampen startet. Foto: NTB ScanpixVis mer

Benitez og Ferguson nektet å hilse på hverandre

Ny ordkrig mellom de to erkerivalene.

Rafael Benítez inviterte til en ny ordkrig mot Alex Ferguson etter at hans Chelsea spilte 2-2 mot Manchester United i FA-cupen søndag.

De to var stadig i tottene på hverandre da Benitez var Liverpool-manager, og søndag var de i gang igjen etter at Chelsea hentet inn to mål på Old Trafford og sikret omkamp.

Etter sluttsignalet gikk Benitez til spillertunnelen uten tanke på det tradisjonelle håndtrykket mellom lagenes managere. Da han fikk spørsmål om det, svarte Chelseas midlertidige manager at han bare tok igjen.

- Jeg ventet på ham for å hilse før kampen. Jeg stor rett foran ham, og han ... (gestikulerte for å vise hvordan Ferguson gikk rett forbi ham), sa Benitez.

Han ble spurt hvorfor Ferguson ikke ville hilse.

- Spør ham. Om dere er modige nok, så spør ham. Jeg vet ikke, det var hans avgjørelse. Jeg ventet. Jeg har utdannelse, og jeg vet at mange følger med, så jeg vet hva jeg bør gjøre.

Da han ble spurt hvorfor han ignorerte Ferguson ved kampslutt, smilte Benitez.

- Jeg var med spillerne mine og feiret.

Ferguson møtte ikke til pressekonferanse etter kampen og fikk følgelig ikke spørsmål om hendelsen.

(NTB)