Benitez om Liverpool-jobben

- En treners drøm.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): I går fastslo lokalavisa Liverpool Echo at Valencia-trener Rafael Benitez (44) blir ny manager på Anfield.

Liverpool-direktør Rick Parry er samtidig på ferie, og blir i Karibia i 11 dager til. Derfor kommer det neppe noen kunngjøring fra de helrøde før vi skriver juni på kalenderen.

Men utnevnelsen av spanjolen kommer, det melder også den seriøse avisa The Guardian i dag. Benitez tilbys en fireårskontrakt verd 300 000 kroner i uka. Det tilsvarer 15 milioner i året.

I mellomtida snakker Benitez, mannen som tok doblet med La Liga- og Uefacup-seier, om hva det betyr å overta et lag som Liverpool.

- Liverpool er en av de klubbene enhver trener drømmer om å trene. Jeg har vært på Anfield flere ganger som trener, og atmosfæren er prakfull, sier han ifølge PA.

Og han bekrefter at det har vært kontakt fra John Arne Riises klubb.

- De har snakket med min agent Maruen Garcia Quilin for å finne ut om situasjonen min. Jeg er lykkelig i Valencia og forlater bare klubben for et europeisk storlag. Liverpool er et av disse.

Benitez er en luring. Eller så snakker han bare mye og lar tankene flyte i intervjuene. For i går uttalte han også følgende til en radiostasjon i Spania:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.