Benitez på jobbjakt i Premier League

Sier bare nei til enkelte lag.

(Dagbladet): Rafael Benitez er så glad i Liverpool at han aldri solgte huset sitt der.

I desember mistet han sin andre jobb på et halvt år, da han fikk fyken i italienske Inter.

Nå er den tidligere Liverpool-sjefen på jakt etter en ny klubb, og han vil gjerne ha en managerrolle i Premier League. Og aller helst i Liverpool, der han ledet laget i seks år og vant Champions League.

- Jeg er stolt over å ha vært manager i Liverpool FC, og i framtida ønsker jeg å komme tilbake, sier Benitez til Sky Sports News.

Han skjønner at det blir vanskelig med en retur nå, Kenny Dalglish blir trolig tilbudt stillingen på permanent basis i løpet av våren.

- Du vet aldri, fordi Kenny gjør det så bra. Det er et spørsmål om tid, du vet aldri fra framtida bringer. Det hadde vært en drøm. Det hadde gledet meg å komme tilbake i framtida, sier Benitez.

50-åringen akter ikke å vente på de helrøde, og har lyst på et nytt engelsk lag i mellomtimda. Men det blir neppe Manchester United eller Everton, Liverpools to hovedrivaler, han ender opp hos.

- Fansen i Liverpool vet hvilke lag jeg ikke vil gå til, men jeg tror heller ikke disse klubben vil tilby meg jobb. Jeg er proff, men selvsagt finnes det klubber jeg ikke kan si ja til. Jeg vil ikke nevne navn, men det er ikke så vanskelig.