Benitez presser Riise

Aurelio kan erstatte nordmannen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

John Arne Riise er satt under kraftig press av manager Rafael Benitez før kvartfinalen i ligacupen Arsenal på Anfield i morgen kveld.

Det blir det andre møtet mellom de to lagene på bare tre dager, men den som er mest ute og kjøre før tirsdagens kamp er uten tvil John Arne Riise. Presset kommer etter at Arsenal sendte Liverpool ut av FA-cupen lørdag.

I kampen, der Liverpool tapte 3-1, får John Arne Riise skylden for i alle fall en av Arsenals tre mål. Den norske landslagsspilleren som ble «årets Kniksen» på Idrettsgallaen lørdag, ble også byttet ut etter en times spill til fordel for brasilianeren Fabio Aurelio.

Nå legger ikke Rafael Benitez skjul på at han venter svar fra spillerne sine, og særlig fra John Arne Riise.

Det er ikke tilfredsstillende for manageren at laget hans er ute av FA-cupen og i tillegg ligger 14 poeng bak ligaleder Manchester United i serien. Det er rett og slett for dårlig.

Mistet konsentrasjonen

- Dersom John Arne Riise fortsetter å jobbe hardt, er alt i orden. Det kan jo hende at han gjorde en feil ved den første scoringen til Arsenal, og at det gikk ut over konsentrasjonen hans, sier Benitez.

Han sier ikke noe om hvilken skjebne Riise kommer til å få i tirsdagens kamp på Anfield, men etter den svake forestillingen lørdag, må nordmannen overbevise på trening for å beholde plassen i laget.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer