Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Benitez refser Hareide

For å ha tatt ut en skadet John Arne Riise.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Rafael Benitez er meget misfornøyd med at Åge Hareide har tatt ut John Arne Riise til Norges EM-kvalifiseringskamper mot Ungarn og Moldova 2. og 6. september, skriver Liverpool Echo.


- John Arne er ikke klar for å spille for Norge, sier Benitez.

Og sammenlikner Riises situasjon med lagkameraten Jamie Carragher.

- Situasjonen til John Arne og Jamie er lik. De er begge skadet, og jeg synes ikke det er rettferdig at de må slutte seg til sine landslag nå, fortsetter Benitez.

John Arne Riise ble skadet i Liverpools første seriekamp mot Sheffield United, og et opphold på 3 uker er anslått av Liverpools lege-team. På tross av prognosene valgte altså Åge Hareide å ta med Riise i landslagstroppen til kampene mot Ungarn og Moldova 2. og 6. september.

Dagbladet.no har ikke lyktes i å komme i kontakt med verken Åge Hareide eller Ole By Rise i formiddag.

OPPGITT OVER HAREIDE: Liverpool-manager Rafael benitez er ikke fornøyd med at John Arne Riise (til høyre) er tatt ut i Norges landslagstropp til kampene mot Ungarn og Moldova. Foto:AP
OPPGITT OVER HAREIDE: Liverpool-manager Rafael benitez er ikke fornøyd med at John Arne Riise (til høyre) er tatt ut i Norges landslagstropp til kampene mot Ungarn og Moldova. Foto:AP Vis mer
image: Benitez refser Hareide
<B>UENIG MED BENITEZ:</B> Liverpool-manager Rafael Benitez forstår ikke hvorfor Åge Hareide har tatt ut en skadet John Arne Riise til de kommende EM-kvalifiseringskampene.
<B>ANKELSKADET:</B> John Arne Riise ble skadet i Liverpools serieåpning mot Sheffield United.