Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Benitez rydder i Liverpool-stallen

Laget er bare 70 prosent.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Debatten er i gang: Hvordan skal Liverpool bli bedre i ligaen?

(Dagbladet.no): Lykken varer ikke altfor lenge for samtlige på Liverpools Champions League-vinnende lag.

I dag varsler manager Rafael Benitez at stallen er moden for utskiftinger.

- Jeg sa da jeg kom hit av troppen var 60 prosent av det jeg ønsket meg. Nå er den kanskje 70 prosent, men det er mye å ta tak i, sier Benitez til The Guardian.

Keeperhelten forsvinner?

Avisa mener Dietmar Hamann og Milan Baros skal ut døra på Anfield. Også Vladimir Smicer skal få beskjed om å flytte på seg.

Keeperhelten fra finalen i Istanbul, Jerzy Dudek, ryktes også være overflødig neste sesong. Det samme gjelder Harry Kewell, og flere reserver.

For da er det seriegullet som gjelder.

NYTT BLOD PÅ ANFIELD: Rafael Benitez varsler spillerkjøp. Her kommer han og kaptein Steven Gerrard ut av flyet på engelsk jord igjen. Foto: SCANPIX/EPA
NYTT BLOD PÅ ANFIELD: Rafael Benitez varsler spillerkjøp. Her kommer han og kaptein Steven Gerrard ut av flyet på engelsk jord igjen. Foto: SCANPIX/EPA Vis mer

Benitez er på jakt etter minst tre nye stjerner. Villereal-keeper José Reina, Feyenoord-spiss Dirk Kuyt og Real Zaragozas Gabriel Milito kobles aller sterkest til klubben for tida.

Liverpool skal ha omlag 280 mill. kroner klare til spillerkjøp i sommer.

- Mitt ansvar er å ta avgjørelsene. Jeg har en klar idé om framtida, og jeg skal snakke med spillerne om hva jeg vil gjøre, sier Benitez.

Blir mye bedre neste sesong

Han ønsker seg spillere av ypperste klasse.

- Andre spillere ser nå at vi har et godt lag, og kanskje noen av dem bestemmer seg for å komme hit. Fordi vi har en god sjanse til å ta flere titler. Laget blir mye bedre neste sesong, det er helt sikkert, sier den spanske treneren.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!