Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Benitez skryter av Crouch og Bellamy

Best i stort og smått.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Watford-Liverpool 0-3. Liverpool-manager Rafa Benitez gjorde sju enringer på laget som ble slått 3-6 av Arsenal i ligacupen tirsdag.

I stedet for å lure for mye på hvem han skulle bruke på topp, satte han inn både Dirk Kuyt, Craig Bellamy og Peter Crouch fra start på Vicarage Road i dag.

Et trekk som betalte seg rikelig. For samarbeidet mellom trioen i front ga Liverpool uttelling for det klare overtaket de hadde hele kampen igjennom.

Og spesielt var det Crouch med to scoringer og Bellamy med ett mål som strålte. De var også delaktige i forarbeidet til hverandres mål, og kunne scoret minst ett til hver.

Skapte trøbbel

- Jeg er fornøyd med Crouch og Bellamy. De skapte masse problemer for Watford-forsvaret, sier Liverpool-manager Rafa Benitez til klubbens hjemmeside.

Han var glad for at laget la de to strake cuptapene mot Arsenal bak seg med en overbevisende seier i dag.

- Etter de to tapene i cupen trengte vi å vise karakterstyrke. Vi var fullt fokuserte, scoret tre mål og kontrollerte kampen, sier Benitez.

TRIPP-TRAPP-TRE SPISSER: Liverpool satset på en liten, en stor og en temmelig normal spiss. Det ga suksess på bortebane mot Watford i dag. Craig Bellamy scoret ett og Peter Crouch to mål. Dirk Kuyt bidro også i forarbeidet. Foto: AP/Scanpix
TRIPP-TRAPP-TRE SPISSER: Liverpool satset på en liten, en stor og en temmelig normal spiss. Det ga suksess på bortebane mot Watford i dag. Craig Bellamy scoret ett og Peter Crouch to mål. Dirk Kuyt bidro også i forarbeidet. Foto: AP/Scanpix Vis mer

Kontroll

Og det har han alldeles rett i. Liverpool styrte kampen fra ende til annen, selv om det gikk over en halvtime før uttellingen kom.

Bellamy spilte fram Crouch etter 34 minutter. Watford-keeper Ben Foster blokkerte, men måtte gi retur. Den havnet rett i beina til Steve Finnan, som fant Bellamy alene foran åpent mål.

Seks minutter seinere nikket Kuyt gjennom til Bellamy. Igjen parerte Foster, denne gangen fant returen panna til Crouch som hadde en like enkel jobb som Bellamy ved den første scoringen.

Kunne vunnet mer

Det tredje målet kom rett etter pause, og igjen var de to målscorerne sentrale. Bellamy ble spilt fint fram på venstresida, og slo ballen lavt inn foran mål på første berøring. Der lå Crouch og vaket, og kunne breiside ballen inn i hjørnet der den kom fra bak en sjanseløs Foster.

Liverpool kunne vunnet enda mer etter store sjanser for både Crouch, Bellamy og Steven Gerrard.

Watford hadde lite å varte opp med, men Jordan Stewarts fantastiske langskudd midt i andre omgang hadde fortjent en bedre skjebne enn bare å ryste tverrliggeren bak Jose Reina.

image: Benitez skryter av Crouch og Bellamy

John Arne Riise startet på benken for Liverpool, og ble satt inn i stedet for Kuyt 13 minutter før full tid.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!