SOLGT: Yossi Benayoun er solgt til Chelsea, rett etter at Roy Hodgson ble presentert som ny Liverpool-manager. Steven Gerrard er også ettertraktet og skal blant annet være ønsket av José Mourinho i Real Madrid. Foto: AP
SOLGT: Yossi Benayoun er solgt til Chelsea, rett etter at Roy Hodgson ble presentert som ny Liverpool-manager. Steven Gerrard er også ettertraktet og skal blant annet være ønsket av José Mourinho i Real Madrid. Foto: APVis mer

Benitez solgte Benayoun

En måned etter at han ble klar som Inter-trener.

|||(Dagbladet): Rafael Benitez er forlengst klar som Inter-manager og Roy Hodgson er ny Liverpool-manager. Benitez fortsetter imidlertid å ha innflytelse på gamleklubben, i dag ble Yossi Benayoun solgt til Chelsea.

- Salget av Yossi ble avtalt mellom spilleren og Rafael Benitez for flere uker siden. Alle i Liverpool ønsker ham lykke til i fortsettelsen, heter det i en uttalelse på Liverpools hjemmeside.

Spørsmålet er om Hodgson er enig i salget av spilleren som scoret 37 mål på 172 kamper for klubben.

Prisen skal være 5,5 millioner pund, omlag 60 millioner kroner. Pengene kan komme godt med i Liverpool, som sliter med økonomien og leter etter nye eiere.