Benitez tviholder på Alonso

Benket i går, forhandlingene fortsetter.

TIL REAL MADRID? Liverpools Xavi Alonso smilte lurt under oppvarmingen da fans i Spania kom med Real Madrid-tilrop til den spanske spilleren. Foto: AFP/JOSEP LAGO
TIL REAL MADRID? Liverpools Xavi Alonso smilte lurt under oppvarmingen da fans i Spania kom med Real Madrid-tilrop til den spanske spilleren. Foto: AFP/JOSEP LAGO Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Reiser han til Real Madrid eller blir han på Anfield? Føljetongen rundt Xabi Alonso har vært sommerenes mest stressende for Liverpool-fansen.

I forrige uke la 27-åringen inn en søknad om overgang bort fra Liverpool, men fortsatt har kjøpsivrige Real ikke lagt nok penger på bordet for den elegante midtbanespilleren.

Liverpool ønsker seg mer enn 300 millioner kroner ved et salg, men aller helst ønsker manager Rafa Benitez å beholde den spanske landslagsspilleren.- Han er vår spiller og jeg ønsker at han blir, sa Benitez etter treningskampen mot Espanyol i Barcelona i går kveld.

Det spørs om han får viljen sin, ifølge The Times var Liverpool og Real i forhandlingsmøter i Barcelona i går kveld. Flere represtanter for Liverpool møtte Real-direktør José Ángel Sánchez.

Ifølge den engelske avisa er det trolig at klubbene i løpet av i dag kommer til en avtale som innebærer at Liverpool får 28 millioner pund, eller 287 millioner norske kroner.Også Daily Telegraph mener at det ligger an til et priskompromiss mellom klubbene, slik at Alonso får gå.

Liverpool stilte med de fleste storstjernen fra start mot Espanyol i går kveld, men tapte likevel 0-3. Alonso var benket fra start og kom inn som innbytter på tampen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer