Benitez utfordrer Liverpool-stjernene

Friske penger = nye spillere.

(Dagbladet.no): Liverpool-manager Rafael Benitez\' lag slo Fulham 4-0 lørdag foran representanter for Dubai Internation Capital-gruppen, sjeikselskapet som vil kjøpe opp den tradisjonsrike klubben.

Benitez har tidligere uttrykt seg positivt til overtakelsen. Ikke minst fordi den betyr en større pengepung til spillerkjøp.

I dag utfordrer spanske manageren hele spillerstallen sin: Lever varene eller bli erstattet.

- Det er klart at hvis det er penger å bruke til sommeren, så må alle spillerne her ta den utfordringen og gi alt de neste månedene. Så blir beslutningene tatt, sier Benitez til Daily Mail.

John Arne Riise er bankers på laget for tida, og er neppe den som er nærmest å bli erstattet på laget. Men advarselen går til alle i troppen.

- Konkurranse om plassene er bra, hvis det tas positivt, og det er allerede mye av det når alle er friske. Jeg er ikke misfornøyd med holdningene til spillerne, men de er profesjonelle nok til å vite at de må holde et høyt nivå. Nye kjøp kan være på vei inn, sier Benitez.

DIC-direktør Sameer al-Ansari smilte fra tribunen i storseieren lørdag. Benitez fant flere ting å sette fingeren på.

- Vi spiller bra, med mye bevegelse og ballbesittelse. Men det er rom for forbedringer når det gjelder to-tre små detaljer, sier den spanske treneren.

ENDA MER KAMP OM PLASSENE: Liverpools stjernespillere får klar beskjed fra manageren, han bytter ut de som ikke presterer. Foto: Scanpix/Ap
ENDA MER KAMP OM PLASSENE: Liverpools stjernespillere får klar beskjed fra manageren, han bytter ut de som ikke presterer. Foto: Scanpix/Ap Vis mer

• Din kommentar: Hvor på banen trenger Liverpool nytt blod?

Benitez utfordrer Liverpool-stjernene
SKAL KJØPE: Rafa Benitez vil bruke pengene han får, dersom Liverpool kjøpes opp.