Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Benitez vil anke dette røde kortet

- Carragher tok ballen, mener Liverpool-sjefen.

SPAR DEG BRYET, RAFA: Liverpool-manager vil neppe få medhold i anken av det røde kortet Jamie Carragher fikk da han la armene om Bobby Zamora som var på vei mot en god målsjanse for Fulham.Foto: Joe Giddens, PA/Scanpix
SPAR DEG BRYET, RAFA: Liverpool-manager vil neppe få medhold i anken av det røde kortet Jamie Carragher fikk da han la armene om Bobby Zamora som var på vei mot en god målsjanse for Fulham.Foto: Joe Giddens, PA/Scanpix Vis mer

|||
(Dagbladet): Fulham - Liverpool 3-1.

Liverpool fikk to mann utvist etter at Erik Nevland scoret 2-1 for Fulham. Så satte Nevland opp Clint Dempsey som sikret seiern for hjemmelaget på Craven Cottage.

Etter kampen varsler Liverpools spanske manager Rafa Benitez at han vil klage på de røde kortene til både Philipp Degen og Jamie Carragher i henholdsvis 79. og 82. minutt.

Degen skled inn i standbeinet til Dempsey bakfra, mens Carragher dro ned Bobby Zamora på vei mot mål. Men Benitez så det annerledes.

- Tok ballen
- Det var to hendelser på få minutter da vi lå under, og de var vanskelige å godta. Den første var et gult kort. På den andre kan du tydelig se at Carragher sparket ballen, siet Benitez ifølge SportingLife.com.

Det er mulig man får litt selektivt syn av å være en manager under hardt press, for ingen som har sett situasjonen i reprise - eller på stillbildet over for den saks skyld - kan ha unngått å se de to armene Carragher la rundt brystet og magen til Zamora for å komme til ballen.

Benitez er skuffet over tapet etter at han følte at Liverpool kontrollerte kampen.

STORE ØYNE: Dommer Lee Mason gikk ikke glipp av hva som skjedde, og viste Carragher direkte rødt kort. Det hjelper ikke at Liverpool-kapteinen peker på ballen og gjør store øyne.Foto: Toby Melville, Reuters/Scanpix
STORE ØYNE: Dommer Lee Mason gikk ikke glipp av hva som skjedde, og viste Carragher direkte rødt kort. Det hjelper ikke at Liverpool-kapteinen peker på ballen og gjør store øyne.Foto: Toby Melville, Reuters/Scanpix Vis mer

- Det er tungt å svelge tapet, spesielt siden vi hadde kontroll på kampen. Første omgang var enveiskjørt. Vi gjorde én feil og slapp inn ett mål. I andre omgang var de mer offensive, og vi gjorde en gedigen feil da vi slapp inn det andre målet. Vi jobbet hardt med ni spillere, men det var veldig vanskelig.

Måtte spare Torres
Han forteller videre at Fernando Torres, som scoret utlikningsmålet, ble byttet ut etter en drøy time fordi han fortsatt ikke er helt skadefri.

- Jeg vil ikke miste en viktig spiller som Fernando i en måned, sier Benitez.

Liverpool var uten flere sentrale spillere i dag på grunn av skader og sjukdom. Benitez frykter at han igjen må klare seg uten Steven Gerrard i Champions League-kampen mot Lyon på onsdag.

Gerrard sto over i dag på grunn av lyskeskade.

KJIP DEBUT: Philipp Degen spilte sin første ligakamp fra start for Liverpool. Etter 79 minutter ble han sendt rett av banen etter fellingen av Clint Dempsey.Foto: Toby Melville, Reuters/Scanpix
KJIP DEBUT: Philipp Degen spilte sin første ligakamp fra start for Liverpool. Etter 79 minutter ble han sendt rett av banen etter fellingen av Clint Dempsey.Foto: Toby Melville, Reuters/Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media