Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Benitez vil bli kvitt meg

Djibril Cisse skuffet over Liverpool-sjefen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dagbladet.no): Liverpool-manager Rafael Benitez har gått med på å leie ut beinbrudd-skadde Djibril Cisse til Marseille. Cisse selv ønsket å bli værende på Anfield, og føler seg presset ut av spanjolen.

- Det var en stor overraskelse for meg da jeg fikk telefonen fra Benitez og han sa at jeg måtte reise. Han var svært knapp, og sa bare «det er ikke plass til deg her». Jeg var så lei meg, fordi jeg ikke har lyst til å forlate Liverpool. Men etter den samtalen har jeg ikke annet valg enn å finne meg en annen klubb, sier Cisse til News of the World.

Cisse har ikke vært noen hit på Anfield, men har et godt forhold til fansen. Derfor er han ivrig på å understreke at han har vært en hjelpeløs tilskuer til det som nå skjer.

- Jeg vil at Liverpool-fansen skal vite sannheten. De har fått meg til å føle meg så velkommen, og vært veldig støttende. Jeg vil de skal vite at det ikke var mitt valg å forlate Liverpool, sier han.

Året er 2004, og en fornøyd Rafael Benitez poserer sammen med sin siste signing, Djibril Cisse. Nå har Benitez gitt Cisse beskjed om at han er uønsket på Anfield.