Benitez vil ikke selge Crouch

Avviser rykter.

(Dagbladet.no): Peter Crouch har vært koblet til både Manchester City og Newcastle i høst.

I dag prøver Liverpool-sjef Rafa Benitez å avlive ryktene rundt den lange angriperen.

- Folk har snakket om Peter Crouch i to måneder, men han er vår spiller. Vi ønsker ikke å selge ham. Han er en god gutt, en flott proff og en god spiller, sier Benitez til Liverpools hjemmeside.

Han forteller ikke at Crouch bare har startet én ligakamp denne sesongen, og regnes av de fleste som Liverpools fjerdevalg på topp.

- Det er klart at det er mer konkurranse om plassene med fire spisser her, men det er ikke noe problem fordi Crouch er en god spiller, sier spanieren.

Crouch har havnet bak Fernando Torres, Dirk Kuyt og Andriy Voronin i spisskøen på Anfield. Foran lokaloppgjøret er Torres og Kuyt usiker med skader.

Det betyr at England-spiss Crouch kan få sjansen.

- Kuyt løper igjen, sier Benitez om nederlenderen - og legger til at Torres ønsker å spille.

EN GOD GUTT OG EN GOD SPILLER: Rafael Benitez snakker pent om Peter Crouch i dag, selv om spissen ikke blir brukt særlig mye på Anfield for tida. Foto: Scanpix/Afp
EN GOD GUTT OG EN GOD SPILLER: Rafael Benitez snakker pent om Peter Crouch i dag, selv om spissen ikke blir brukt særlig mye på Anfield for tida. Foto: Scanpix/Afp Vis mer

- Jeg har snakket med han, og han sier at «hvis du ønsker det, så er jeg tilgjengelig.

Selv har Crouch aldri sagt at han vil bort fra klubben som betalte Southampton rundt 80 millioner kroner i 2005. Samtidig er han kontraktsløs om bare 20 måneder.

- Du må regne med at det roteres. Det kan være frustrerende, men jeg skjønner hvordan manageren tenker. Hvis han har bruk for meg, så skal jeg være klar, sa Crouch nylig.

FIKK STARTE MOT POMPEY:</B> Men da ble Peter Crouch byttet ut med Torres en halvtime før slutt.