Benitez vil straffe bråkmakerne

Varsler disiplinære følger for dem som har brutt klubbreglene.

(Dagbladet.no:) Liverpool-gutta som var involvert i bråket i Portugal seint fredag kveld, kommer til å bli straffet av klubben.

Manager Rafael Benitez gjorde det klinkene klart i ettermiddag at den utagerende oppførselen ikke vil tolereres.

- Jeg hadde et møte med hele troppen i dag tidlig, og fortalte dem om det ansvaret de har når de spiller for denne klubben. Jeg sa at jeg forventer at de oppfører seg både på og utenfor banen, sier Benitez ifølge nyhetsbyrået PA.

Ikke alle skal ha fulgt klubbens retningslinjer da de fredag kveld hygget seg på den korte treningsleiren i Portugal.

- Riise drakk ikke

Etter at Liverpool-stjernene kom hjem fra utestedet Monty\'s fredag kveld, skal John Arne Riise ha blitt angrepet med golfkølle av lagkamerat Craig Bellamy.

Ifølge britiske medier skjedde dette fordi Riise nektet å synge karaoke.

Flere av Liverpool-stjernene skal ha vært beruset, og portugisisk presse skriver at Jerzy Dudek ble påsatt håndjern av politiet.

IDYLLEN BRUTT? Craig Bellamy skal ha slått John Arne Riise med en golfkølle. Hvis det stemmer er det ikke sikkert han får lov til å samle baller på treningsfeltet en gang. Nordmannen vil kanskje ha ham minst 1000 meter unna seg. Foto: AP
IDYLLEN BRUTT? Craig Bellamy skal ha slått John Arne Riise med en golfkølle. Hvis det stemmer er det ikke sikkert han får lov til å samle baller på treningsfeltet en gang. Nordmannen vil kanskje ha ham minst 1000 meter unna seg. Foto: AP Vis mer

John Arne Riise-rådgiver sier at nordmannen ikke drakk alkohol fredag kveld, og at han la seg som førstemann.

De første meldingene fra Portugal gikk ut på at Liverpool-spillerne hadde ramponerte deler av hotellanlegget. Det blir i dag tilbakevist av hotellmanager ved Barringtons Golf & Health Spa, Graham Stuart.

- Det eneste som er knust er et vinglass, og det er sånt som skjer hver dag. Liverpool-spillerne tok seg noen drinker, og stemningen var etter det jeg forstår god. Det var slik det bruker å være når 20 unge gutter går ut, sier han til Dagbladet.no.

Kritisk Hareide

Benitez vil neppe være nådig når har kommer til bunns og får alle fakta på bordet. De reiste til Portugal for å forberede seg til onsdagens Champions League-kamp borte mot Barcelona. Det var ikke meningen at det skulle være en fylletur.

- Spillerne har jobbet hardt under denne treningsleiren, men dette kommer til å få følger for de som eventuelt har brutt klubbreglementet her nede, sier manageren.

Landslagssjef Åge Hareide synes ikke noe om det som har skjedd i Portugal.

- Jeg har snakket med ham, og det er ikke bra. Men alt er i hvert fall bra med John Arne, og det er det viktigste, sier Hareide til VG Nett.

VIL IKKE VISE NÅDE: Rafael Benitez kommer til å straffe de som har brutt reglene.