- Benken hjelper ikke Tore André

Ole Gunnar Solskjær tror ikke det er riktig å vrake spisskollega Tore André Flo mot Jugoslavia på grunn av måltørken.- Det er som med ketsjupflaska, sier Ole Gunnar.

Flo har ikke scoret på 561 minutter i landslagstrøya, men Ole Gunnar tror ikke benken er riktig medisin på måltørken.

- Nei, hvorfor det? spør United-spissen.

- Det var det samme i Frankrike-VM, da Tore André ikke scoret på de første to kampene. Og så møtte vi Brasil, og da kom målet, sier Ole Gunnar til Dagbladet.no.

Massevis

Solskjær har sjøl hatt perioder uten mål i Manchester United. Løsningen for han var flere kamper, og flere sjanser. Til slutt løsnet det, og det er i den sammenheng Ole Gunnar snakker om ketsjup.

- Det er som med ketsjupflaska, når det først kommer så kommer det i massevis, sier han.

Sjøl scoret Solskjær på straffe mot Slovakia. Før det kom hans siste mål i norsk trøye mot Latvia i oktober ifjor. I samme kamp satte også Flo inn sin siste scoring.

- Jeg tror ikke Tore André har større press på seg enn oss andre. Det er samme hvem som scorer, om det er Steffen (Iversen), Tore André (Flo) eller meg, sier Ole Gunnar.

Forskjellen på Solskjær og Flo én dag før kampstart, er at den nybakte pappaen gliser hele tida. Og kanskje har han allerede planlagt et nytt scoringsritual til ære for sønnen Noah?

- Nei, det få vi ta underveis, sier Ole Gunnar og flirer litt av sin egen rolle på venstrekanten.

- Det er veldig hardt, og jeg må springe mye uten ball. Jeg bare løper og håper ballen detter ned, sier Ole Gunnar.

Slår Jugoslavia

Solskjær tror vi slår Jugoslavia i morgen. Han føler seg i veldig god form og håper en scoring gir han det 'det lille ekstra'.

- Vi har slått Italia og Spania i de to siste kampene våre. Det er ikke så verst, sier Solskjær til Dagbladet.no.

SPILLE SAMMEN? Ole Gunnar Solskjær tror ikke det er lurt å sette Flo på benken.