Benket Moa så lagkameratene knuse Tariks Hoffenheim

Spissrivalen scoret hat trick.

 BENKET:  Moa så lagkameratene knuse Hoffenheim fra benken.
Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
BENKET: Moa så lagkameratene knuse Hoffenheim fra benken. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpixVis mer

Mohammed Abdellaoue får en stri kamp om spilletid i tyske Stuttgart. Søndag scoret spissrival Vedad Ibisevic hat trick i 6-2-seieren over Tarik Elyounoussi og Hoffenheim.

Den norske landslagsspissen var ubenyttet reserve da laget sikret seg sesongens første seier. Tre strake ettmålstap ble fulgt opp av en overraskende storseier over et Hoffenheim-lag som sto uten nederlag før søndagens kamp.

11 minutter var spilt da Stuttgarts press ga uttelling i scoring for første gang. Midtstoppertalentet Antonio Rüdiger var sist på ballen.

Sju minutter senere var Ibisevic på farten og viste at han har målformen inne. Den bosniske spissen økte til 2-0 og scoret senere til 4-1 og 6-1 for hjemmelaget.

Litt spenning i kampen ble det da Kevin Volland reduserte etter 25 minutter, men Alexandru Maxim økte Stuttgarts ledelse like etter. Rumeneren scoret også i starten av annen omgang.

For Tarik Elyounoussi ble det en tøff dag på jobben. Nordmannen ble tatt av banen et kvarter før slutt. I sluttminuttene scoret Roberto Firmino det som kun ble et trøstemål for Hoffenheim.

Moa kunne i det minste glede seg over at laget tok sine første poeng og løftet seg opp fra nest sisteplass i Bundesliga. Kun 24 serieminutter er det blitt for angriperen på sesongens fire første kamper. (
NTB)