Benny: - Fornøyd med uavgjort

Viking kastet bort en tomålsledelse, men trener Benny Lennartsson er likevel fornøyd med 3-3 hjemme mot Stabæk.

Sånn ser ikke stopper Hannu Tihinen det.

- Selv om vi reddet 3-3 mot slutten, føles det som tap, sier Tihinen

alt lå an til en festforestilling for nesten 12.000 tilskuere på Stavanger stadion. Men for første gang denne sesongen måtte Viking avgi poeng på hjemmebane.

De kunne og burde ha avgjort det hele selv før pause, for bare etter sju minutter ledet hjemmelaget 2-0 etter to scoringer av Erik Nevland. Og Viking hadde gode muligheter til å gå opp til 3-0, uten å lykkes.

Bare 20 sekunder ut i 2. omgang kom Stabæks redusering. Marel Baldvinsson var mannen bak målet. Dermed fikk Stabæk den berømte lillefingeren de trengte. Gjestene overtok rett og slett kampen.

- 2-1-scoringen var den avgjørende scoringen. Den gjorde at Stabæk kom med igjen etter at vi så ut til å ha kontroll, sa Viking-trener Benny Lennartsson etter kampen.

Stabæk ga seg ikke. 61 minutter var gått da Tryggvi Gudmundsson sørget for 2-2 etter en fryktelig tabbe av Erik Fuglestad. Kvarteret før slutt tok Stabæk ledelsen ved midtstopper Mike Kjølø.

- Min feil. Jeg burde ha avverget den scoringen, mente Vikings midtstopper Hannu Tihinen.

Like før slutt sørget Bjørn Berland for at lagene delte poengene.

- Jeg er ikke fornøyd med forsvarsspillet, men må være fornøyd med at vi får ett poeng ettersom vi lå under to minutter før full tid, sier Lennartsson.

(NTB)