Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Benny krever skjerping

- Vi er nødt til skjerpe oss offensivt til de to neste kampene, sier Viking-trener Benny Lennartsson etter 1-1 mot Molde.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det vi gjør framover er ikke godt nok. Vi må bli bedre foran møtet med Hertha Berlin torsdag og til cupfinalen mot Bryne søndag, sier Viking-treneren til NTB.

Ellers er det store spørsmålet i Viking hvordan det går med Erik Fuglestad. Han måtte ut med kneskade etter 1. omgang, og det er høyst usikkert om han blir spilleklar til Hertha-kampen og cupfinalen.

Molde ledet 1-0 helt til det 90. minutt, da knallet Erik Nevland inn utligningsmålet fra rundt 14 meter. Hadde ikke Nevland scoret, ville Molde ha blitt nummer fire, og fått UEFA-cupspill dersom Viking vinner cupfinalen.

Det så ut som alt var i boks for Molde, ettersom Stabæk bare hadde 1-1 mot Moss. Men i siste minutt sørget en scoring på hver arena for at Stabæk fikk to poeng ekstra, mens Molde mistet to poeng.

- Surt at det glapp. Det ble aldri noen god kamp, og det får forholdene ta mye av skylda for, sier Molde-trener Gunder Bengtsson.

De vanskelige forholdene betyr kraftig vind. Molde hadde medvind i 1. omgang, og det var fortjent da Molde tok ledelsen, selv om straffesparket var heller tvilsomt.

Andri Sigthorsson la inn i feltet, og ballen traff hånda til Vikings Hannu Tihinen. De aller fleste mente at Tihinens hånd lå rolig og klistret til kroppen, men det var ikke dommer Tommy Skjerven enig i. Magne Hoseth var mannen bak straffescoringen.

(NTB)

Hele Norges coronakart