Bent æreskjeller Tottenham-boss via Twitter

«Vil jeg til Hull? NEI. Vil jeg til Sunderland? JA».

IKKE BARE MÅLFARLIG: Darren Bent liker ikke Tottenham-ledelsens forsøk på å presse opp prisen på ham, og lar meningene sine flyte fritt på nettet. Foto: SCANPIX/REUTERS/Kieran Doherty
IKKE BARE MÅLFARLIG: Darren Bent liker ikke Tottenham-ledelsens forsøk på å presse opp prisen på ham, og lar meningene sine flyte fritt på nettet. Foto: SCANPIX/REUTERS/Kieran DohertyVis mer

(Dagbladet.no): Det er tydeligvis ikke bare syklistene som liker 140 tegn, nå hopper ogstå fotballstjernene på Twitter-bølgen. Og en som åpenbart vet å utnytte mediet til noe konstruktivt er Tottenham-spiss Darren Bent.

Bent var ikke på flyet da Spurs reiste til Asia for treningsturnering denne uka, et tegn på at en overgang til en annen Premier League-klubb er nært forestående. Men Bent er definitivt ikke fornøyd med hvordan klubben navigerer på markedet. Og ifølge The Guardian fikk det ham til å gå kraftig til angrep på ledelsen ved styreformann Daniel Levy i går - selvfølgelig via Twitter.

- Vil jeg til Hull? NEI. Vil jeg til Stoke? NEI. Vil jeg til Sunderland? JA. «So stop f***ing around, Levy», skrev Bent, og fulgte opp med:

- Er i ferd med å bli jævlig forbannet nå. Hvorfor kan ingenting være enkelt? Det er så frustrerende å ikke kunne gjøre en jævla dritt. Sunderland er overhodet ikke problemet.

Umbro bekrefter opphavet
Bakgrunnen er at Daniel Levy stadig forhandler med Sunderland om prisen som må betales for Spurs' toppscorer i fjor. Tottenham kjøpte spissen for 16,5 millioner pund for to år siden, et beløp Levy gjerne vil ha tilbake. Men Sunderland er bare villige til å gi rundt 15 millioner pund.

Tottenham var i går forsiktige med å kommentere Bents nett-utbrudd.

- Vi har ringt Darrens agent. Vi forsøker å få klarhet i om Twitter-profilen faktisk er Darrens. Viser det seg at den er det, vil vi behandle saken internt, sier Donna Cullen, som er i styret i klubben.

Ifølge Guardian skal Bents sponsor Umbro ha bekreftet at profilen tilhører 25-åringen.

Skjelt ut av Redknapp
Darren Bent scoret 17 mål for Tottenham forrige sesong, mest av alle i klubben, men har aldri kommet strålende overens med manager Harry Redknapp.

Da Bent misset en usedvanlig stor målsjanse i 1-1-kampen mot Portsmouth i januar fikk han virkelig høre det av sjefen.

- Du kommer aldri til å få en bedre sjanse til å avgjøre enn det der. Kona mi kunne scoret på den. Bent hadde ikke bare en del av målet å sikte på, han hadde hele nettet - og så satte han den utenfor. Utrolig. Jeg var bare så frustrert. Jeg var på vei opp av setet for å feire, og David James var på vei for å hente ballen ut av nettet, sa Redknapp.

Om bare Tottenham-sjefen hadde hatt en Twitter-profil.

(Darren Bents profil «db10thetruth» har i løpet av den siste timen blitt fjernet)

SJEKK TWITTER FOR MEG: Styreformann Daniel Levy (midten) fikk lese det av Bent i går. Tottenham undersøker nå saken. Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/IAN KINGTON
SJEKK TWITTER FOR MEG: Styreformann Daniel Levy (midten) fikk lese det av Bent i går. Tottenham undersøker nå saken. Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/IAN KINGTON Vis mer