Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bent frykter Drillos-forfall

1860 München- Bayer Leverkusen 3- 4. Bent Skammelsrud (31) ble byttet ut etter en time, og måtte se Leverkusens flotte sluttspurt fra sidelinja. Mer bekymringsfullt: Strekktendensen i baksiden av låret som kan ødelegge en unik mulighet på Drillos mot Frankrike.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bent har kjent plagene en ukes tid - seinest i gårsdagens første spurt.

- Da blir man automatisk litt reservert, sier han - og gir deler av grunnen til at manager Christoph Daum tok nordmannen av banen et kvarter etter pause. Da ledet 1860 München 1- 0.

- Et møkkamål. Et tilbakespill som ble snappet opp, sier Bent.

Og om sin egen innsats i den timen han fikk:

- Jeg var ikke så mye involvert. Jeg har helt klart spilt bedre kamper.

Unik mulighet

  • Bent konkurrerer med Erik Mykland om den gjeve rollen sentralt på Drillos midtbane 25. februar. Kjetil Rekdal er skadet, og Ståle Solbakken vraket i troppen. Mye tilsier at Bent og Myggen får en omgang hver borte mot Europas beste landslag.

En unik mulighet til å vise seg fram i ønskerollen.
- Utrolig surt hvis en slik mulighet skulle glippe, sier Bent.

Flotte scoringer

Allerede i dag skal han undersøke baksida av høyrelåret. Bent tror selv plagene skyldes den tøffe belastningen kroppen har hatt de siste månedene.

- Jeg trente hele tida etter at Mesterligaen var over, fordi jeg trodde på en overgang til ny klubb. Og i Leverkusen trente vi tre ganger om dagen i oppkjøringsperioden.

- Det er vel naturlig at det kommer en reaksjon, sier Bent.

  • 1860 München gikk opp til 3- 1 etter at Skammelsrud hadde gått av banen, men en glimrende sluttspurt - og to flotte mål av brasilianeren Rink - snudde kampen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!